Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scandalul Bica. DNA a cerut aviz pentru arestarea deputatului Florin Teodorescu

Adevărul Adevărul,
Scandalul Bica. DNA a cerut aviz pentru arestarea deputatului Florin Teodorescu

Procurorii anticoruptie au cerut Camerei Deputatilor aviz pentru arestarea preventiva a deputatului PDL Florin Catalin Teodorescu in dosarul in care Alina Bica, fosta sefa a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), a fost arestata preventiv pentru coruptie. continuă pe Adevărul

Caracatita din dosarul lui Bica. DNA va cere Camerei Deputatilor aviz pentru arestarea lui Florin Teodorescu

Directia Nationala Anticoruptie DNA) va cere Camerei Deputatilor aviz pentru arestarea preventiva a deputatului PDL Florin Catalin Teodorescu, cercetat in dosarul fostei sefe a DIICOT, Alina Bica, privind o.

DNA va cere Camerei Deputatilor aviz pentru arestarea lui Florin Teodorescu

Directia Nationala Anticoruptie DNA) va cere Camerei Deputatilor aviz pentru arestarea preventiva a deputatului PDL Florin Catalin Teodorescu, cercetat in dosarul fostei sefe a DIICOT, Alina Bica, privind o despagubire ilegala facuta de ANRP, relateaza Mediafax.

Alina Bica, sefa DIICOT, arestata pentru 30 de zile

ACTUALIZARE 19:00 Udrea sustine ca nu are nicio implicare in dosar, care il vizeaza si pe Dorin Cocos Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Elena Udrea, a scris azi pe pagina sa de Facebook ca nu are nicio implicare in dosarul retrocedarilor supraevaluate care il vizeaza pe fostul sau sot Dorin Cocos si pe procurorul-sef al DIICOT, Alina Bica. * DNA cere aviz pentru arestarea deputatului Marko Attila.

DNA cere aviz pentru retinerea si arestarea deputatului PDL Catalin Florin Teodorescu

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a transmis luni procurorului general al Romaniei cererea si referatul intocmit de procurorii anticoruptie, in vederea sesizarii ministrului Justitiei, pentru a cere Camerei Deputatilor incuviintarea retinerii si arestarii preventive a deputatului Catalin Florin Teodorescu PDL), cercetat pentru abuz in serviciu, in acelasi dosar in care fosta sefa a DIICOT Alina Bica este arestata preventiv.

Alina Bica, arestata pentru 30 de zile

ACTUALIZARE 11:00 inalta Curte de Casatie si Justitie a decis azi ca Alina Bica, procuror sef al DIICOT, sa fie arestata preventiv pentru 30 de zile, intr-un dosar in care este acuzata de DNA de savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, potrivit surselor din presa. * CSM s-a razgandit si a incuviintat arestarea preventiva a Alinei Bica * DNA cere aviz pentru arestarea deputatului Marko Attila * Kovesi: Dosarul Bica nu a fost deschis ca urmare a unui conflict personal sau institutional.

Scandalul Bica. Fosta sefa a ANRP Crinuta Dumitrean a fost dusa cu mandat la DNA pentru a fi audiata

Crinuta Dumitrean, fosta sefa a Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor ANRP)a fost dusa, luni, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) cu mandat, pentru a fi audiata in dosarul in care Alina Bica a fost arestata. Mai exact, in 2011 cand au fost aprobate despagubirile pentru un teren supraevaluat cu 61 de milioane de euro, Dumitrean era presedintele Comisiei Centrale de Despagubiri.

UPDATE. Crinuta Dumitrean, fosta sefa ANRP si Oana Vasilescu, fosta membra a Comisiei de Despagubiri, retinute in dosarul Alinei Bica . DNA cere Camerei deputatilor aviz pentru retinerea lui Catalin Teodorescu

Oana Vasilescu, fosta membra a Comsiei pentru Stabilirea Despagubirilor din ANRP, a fost retinuta, luni seara, in dosarul in care este cercetata Alina Bica, pentru despagubirile privind un teren supraevaluat, relateaza B1 TV.

UPDATE. Crinuta Dumitrean, fosta sefa ANRP si Oana Vasilescu, fosta membra a Comisiei de Despagubiri, retinute in dosarul Alinei Bica. DNA cere Camerei Deputatilor aviz pentru retinerea lui Catalin Teodorescu

Oana Vasilescu, fosta membra a Comsiei pentru Stabilirea Despagubirilor din ANRP, a fost retinuta, luni, in dosarul in care este arestata Alina Bica, pentru despagubirile privind un teren supraevaluat. Prejudiciul este de peste 61 de milioane de euro.

Scandalul Bica. Vicepresedintele CSM: Alina Bica, suspendata din magistratura pana la solutionarea definitiva a cazului

Sectia de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) va dispune astazi suspendarea din magistratura a Alinei Bica pana la solutionarea definitiva a dosarului in care aceasta este anchetata pentru coruptie. Asta a declarat Gheorghe Muscalu, vicepresedintele CSM inainte de sedinta CSM.

UPDATE Scandalul Bica. Alina Bica, suspendata din functie. Ea va putea lucra in cadrul Parchetului General

Sectia de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a decis, luni dimineata, suspendarea din functie Alinei Bica pana la solutionarea definitiva a dosarului in care aceasta este anchetata pentru coruptie. Cu toate acestea, ea va putea lucra in cadrul Parchetului General.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )