Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scandalul cladirii Cathedral Plaza: Proprietarul va face plangere penala impotriva arhiepiscopului Ioan Robu

Hotnews Hotnews,
 Scandalul cladirii Cathedral Plaza: Proprietarul va face plangere penala impotriva arhiepiscopului Ioan Robu

Ioannis Papalekas, proprietarul Cathedral Plaza, se va adresa instantei pentru a cere despagubiri banesti Arhiepiscopiei Romano-Catolice Bucuresti si va face plangere penala impotriva arhiepiscopului Ioan Robu, calificand demersurile acestuia drept un abuz care ii aduce prejudicii enorme atat pe plan personal, cat si pe plan profesional. continuă pe Hotnews

PMP ii face plangere penala lui Tariceanu

PMP va depune, astazi, la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ), o plangere penala pentru abuz in serviciu pe numele presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, dupa votul privind ridicarea imunitatii lui Dan Sova, a anuntat astazi pe Facebook presedintele formatiunii, Eugen Tomac.

PMP urmeaza sfatul lui Traian Basescu. ii face plangere penala lui Tariceanu pentru ABUZ iN SERVICIU

Partidul Miscarea Populara a horarat sa depuna, vineri, la Parchetul General, o plangere penala impotriva lui Calin Popescu Tariceanu pentru abuz in serviciu ca urmare a procedurii de vot de la ridicarea imunitatii senatorului PSD, Dan Sova.

UPDATE Arhiepiscopia Romano-Catolica Bucuresti a depus plangere la DNA impotriva primarului Sorin Oprescu pentru ca nu demoleaza Cathedral Plaza

Arhiepiscopia Romano-Catolica Bucuresti ARCB) a depus la Directia Nationala Anticoruptie o plangere penala impotriva primarului general Sorin Oprescu, a oamenilor de afaceri Dragos Bilteanu si Ioannis Papalekas, cat si a unor angajati ai Primariei Municipiului Bucuresti. ARCB ii acuza pe acestia de apartenenta la un grup infractional organizat, iar functionarii publici sunt acuzati in plus si de abuz in serviciu, referitor la refuzul de a pune in executare hotararea judecatoreasca de demolare a turnului Cathedral Plaza si refacerea parcului public existent anterior. UPDATE Primarul spune ca procedurile referitoare la Cathedral Plaza se desfasoara in conformitate cu prevederile legale, la acest moment existand mai multe proceduri judiciare in derulare, iar demolarea cladirii si felul cum aceasta se va face depinde de ele.

Oprescu, Bilteanu si Papalekas, acuzati de formarea unui grup infractional organizat

Arhiepiscopia Romano-Catolica Bucuresti ARCB) a depus la Directia Nationala Anticoruptie DNA) o plangere penala impotriva Primarului General al Capitalei, Sorin Oprescu, a oamenilor de afaceri Dragos Bilteanu si Ioannis Papalekas, cat si a unor angajati ai Primariei Municipiului Bucuresti, potrivit unui comunicat al ARCB remis azi redactiei. Acestia sunt acuzati de apartenenta la un grup infractional organizat, iar functionarii publici si de abuz in serviciu, referitor la refuzul de a pune in executare hotararea judecatoreasca de desfiintare a cladirii Cathedral Plaza si de a proceda la demolarea imediata a acesteia si la refacerea parcului public existent anterior.

Sorin Oprescu, denuntat la DNA pentru apartenenta la grupul infractional Bilteanu-Papalekas

Furia Arhiepiscopiei Romano-Catolice Romane ARCB), care a obtinut, in 2012, in instanta, demolarea cladirii Cathedral Plaza, l-a ajuns si pe primarul Sorin Oprescu, care s-a trezit cu o plangere penala la DNA, fiind acuzat de apartenenta la un grup infractional organizat, alaturi de Ioannis Papalekas si Dragos Bilteanu, ambii deja cercetati de DIICOT.

Razboiul continua in jurul turnului Cathedral Plaza. Arhiepiscopia Romano-Catolica a depus o plangere la DNA impotriva lui Oprescu

Arhiepiscopia Romano-Catolica Bucuresti ARCB) a depus la Directia Nationala Anticoruptie o plangere penala impotriva primarului general Sorin Oprescu si a oamenilor de afaceri Dragos Bilteanu si Ioannis Papalekas, cat si a unor angajati ai Primariei Capitalei. Acestia sunt acuzati de apartenenta la un grup infractional organizat, iar functionarii publici sunt acuzati si de abuz in serviciu.

Ioannis Papalekas actioneaza in instanta pe arhiepiscopul Ioan Robu, in cazul Cathedral Plaza

Ioannis Papalekas, unul dintre cei mai mari investitori imobiliari din Romania, va actiona in instanta pe arhiepiscopul Ioan Robu, ca urmare a declaratiilor acestuia referitoare la proiectul Cathedral Plaza.

Oprescu, plangere penala la DNA. Care sunt acuzatiile pe care i le aduce Arhiepiscopia Romano-Catolica Bucuresti. Reactia Primariei Generale

Arhiepiscopia Romano-Catolica Bucuresti a anuntat, vineri, ca a depus la sediul Directiei Nationale Anticoruptie o plangere penala impotriva lui Sorin Oprescu, primar general al Capitalei, a oamenilor de afaceri Dragos Bilteanu si Ioannis Papalekas, cat si a unor angajati ai Primariei Municipiului Bucuresti, scrie site-ul angelus. com. ro.

PMP depune plangere penala impotriva lui Tariceanu pentru abuz in serviciu in cazul votului la Sova

PMP va depune plangere penala impotriva presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, pe motiv ca ar fi incalcat articolul 176 din Constitutie la votul in privinta cererii justitiei de arestare preventiva a lui Dan Sova, a anuntat, vineri, presedintele PMP, Eugen Tomac.

PMP depune plangere penala impotriva lui Tariceanu pentru abuz in serviciu in cazul votului la Sova: Nu se poate ca Parlamentul sa fie un scut pentru oamenii care fug de justitie

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a declarat ca PMP va depune, vineri, o plangere penala impotriva presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, in cazul procedurii de vot pentru .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )