Libnet.ro
UNICEF

13:00

Scandalul Rosia Montana, motiv de motiune de cenzura pentru Forta Civica

Adevărul Adevărul,
Scandalul Rosia Montana, motiv de motiune de cenzura pentru Forta Civica

Presedintele Partidului Forta Civica Filiala Salaj, Mircea Abrudan, a anuntat vineri, 13 septembrie, intr-o conferinta de presa, ca formatiunea din care face parte vrea sa initieze o motiune de cenzura pe subiectul Rosia Montana. continuă pe Adevărul

Rasturnare de situatie in scandalul Rosia Montana. ...

Directorul general al companiei Gabriel Resouces, Jonathan Henry, a dat publicitatii, miercuri, o declaratie care dezminte integral textul publicat de cotidianul britanic, in care compania canadiana ar fi cerut statului roman despagubiri de patru miliarde de euro in cazul in care proiectul Rosia Montana ar fi fost respins de Parlament, transmite hotnews. ro. Ca o clarificare a declaratiilor publicate in numele meu in presa internationala, doresc sa subliniez ca nu am declarat niciodata .

Dragnea: Rosia Montana este un proiect pentru oameni politici curajosi

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, astazi, ca Rosia Montana este un proiect pentru oameni politici curajosi si nu pentru cei care vor sa il foloseasca intr-o asa-zisa campanie electorala.

Liviu Dragnea: Rosia Montana este un proiect pentru oameni politici curajosi

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat joi ca Rosia Montana este un proiect pentru oameni politici curajosi si nu pentru cei care vor sa il foloseasca intr-o asa-zisa campanie electorala.

Liviu Dragnea, atac pe fata la USL: Rosia Montana este un proiect pentru oameni politici curajosi (VIDEO)

Vicepremierul Liviu Dragnea a afirmat, joi, ca Rosia Montana este un proiect pentru oameni politici curajosi si nu pentru cei care vor sa il foloseasca intr-o asa-zisa campanie electorala. O sp.

VIDEO Ludovic Orban (PNL) cere demisia lui Victor Ponta si a lui Dan Sova pentru Rosia Montana: Nu este departe momentul in care ne vom gandi la o motiune de cenzura daca vor merge pe aceeasi linie

Deputatul liberal Victor Ponta cere demisia premierului Victor Ponta si a ministrului delegat pentru proiecte de infrastructura, Dan Sovam in urma scandalului legat de proiectul Rosia Montana. Rosia Montana este un proiect care inseamna o schimbare radicala. Domnul Antonescu nu a fost consultat, conducerea PNL nu a fost consultata. Nu au fost consultate nici grupurile parlamentare ale PSD. ) Nu e un proiect de lege oarecare, ci unul care favorizeaza compania. Premierul nu este consecvent cu promisiunile din campania electorala si programul de guvernare. Ce a facut Ponta in privinta Rosia Montana este scandalos. Nu este departe momentul in care ne vom gandi la o motiune de cenzura daca vor merge pe aceeasi linie domnul Ponta si apropiatii sai, a acuzat Ludovic Orban, la Realitatea Tv.

Subiectele Zilei: Raport European: Romania, pe primul loc in topul tarilor cu gospodarii care au WC-urile in curte; Cat aur a dat Rosia Montana intre 1852-1938; Santaj impotriva unor preoti filmati intr-o camera cu o prostituata

Eugen Tomac: Cererea premierului Ponta catre Parlament de a respinge proiectul Rosia Montana echivaleaza cu o motiune. Romania-Grecia in sase ore si jumatate: cel mai scurt drum dintre cele doua tari a fost redeschis dupa aproape 70 de ani.

Victor Ponta, despre proiectul Rosia Montana: Nu vreau sa fim o tara care goneste pe toata lumea / Parlamentarii PSD vor vota in cunostinta de cauza

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca nu va fi o sedinta speciala cu parlamentarii PSD pentru Rosia Montana, iar deputatii si senatorii social-democrati vor vota in cunostinta de cauza dupa ce vad proiectul si ii audiaza pe cei implicati, relateaza Agerpres. Eu sunt foarte preocupat de modul in care se va transmite in strainatate mesajul legat de acest proiect si vreau totusi sa prezint Romania ca o tara deschisa investitiilor straine. Nu vreau sa fim o tara care goneste pe toata lumea pentru simplul motiv ca nu exista in Romania resursele financiare pentru a ne dezvolta singuri, a mai spus premierul.

Senatorul PNL, Sebastian Grapa, cere rapoarte SRi si SIE privind Rosia Montana.

Senatorul brasovean Sebastian Grapa a cerut rapoarte SRI si SIE privind scandalul pe tema Rosia Montana. Aceste cereri au fost facute ca urmare a scandalului mitei in cazurile Chevron, firma care va exploata gazele de sist in Romania, si Rosia Montana, informeaza publicatia Buna ziua Brasov. Senatorul a solicitat Guvernului punerea la dispozitia Parlamentului Romaniei a contractelor semnate cu Gold Corporation si Chevron, introducerea in proiectul de revizuire a Constitutiei a unor clauze care .

PROTEST ROSIA MONTANA: Cei 22 de mineri blocati in subteran la Rosia Montana continua ...

Cei 22 de mineri care protesteaza in galeria Catalina-Monulesti de la Rosia Montana au petrecut a doua noapte in subteran si spun ca nu vor iesi la suprafata pana nu vor avea garantii ca proiectul minier va fi dezbatut in Parlament si nu respins pe criterii politice, la presiunea strazii, relateaza Mediafax. Liderul Sindicatului Viitorul Mineritului de la Rosia Montana, Cristian Albu, a declarat, vineri, ca minerii blocati in subteran refuza sa iasa la suprafata pana nu vor primi garantii .

Ziua 11 de proteste fata de proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana. Manifestantii au blocat din nou Bulevardul Elisabeta

Cateva sute de protestari s-au adunat miercuri seara, pentru a unsprezecea zi la rand, in Piata Universitatii pentru a manifesta impotriva proiectului minier de la Rosia Montana. Oamenii au blocat din nou un sens din Bulevardul Regina Elisabeta, langa Universitate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )