Libnet.ro
UNICEF

08:00

Schitul din Arges care poarta numele unui fost patriarh al Ierusalimului

Adevărul Adevărul,
Schitul din Arges care poarta numele unui fost patriarh al Ierusalimului

La aproximativ 17 km de orasul Campulung Muscel si foarte aproape de manastirea Cetatuia Negru Voda se afla un schit ce poarta numele Sfantului Ierarh Modest, fost patriarh al Ierusalimului. La schit se ajunge greu, pe un drum de aproape trei kilometri plin de denivelari si fara asfalt. continuă pe Adevărul

Deznodamant tragic: Tanarul din Maneciu care a disparut de acasa a fost gasit mort in apele barajului din localitate (VIDEO)

Deznodamant tragic in cazul tanarului de 28 de ani din Maneciu, care a disparut de acasa. Trupul neinsufletit al barbatului a fost scos de scafandri din apele barajului din localitate,.

Statele Unite vor acorda noua miliarde de dolari organizatiilor de sanatate din lume care refuza sa ofere servicii de avort

Departamentul de Stat al SUA va oferi aproape noua miliarde de dolari organizatiilor de sanatate din lume care sunt de acord sa nu furnizeze servicii de avort.

Calendar ortodox 2017. Mii de romani poarta numele sfantului praznuit astazi. Stii cui sa-i spui la multi ani?

Biserica Ortodoxa il praznuieste la data de 16 mai pe Sfantul Cuvios Teodor cel Sfintit. Sfantul Teodor cel Sfintit a fost ucenicul Sfantului Pahomie cel Mare. S-a nascut si a crescut pagan in Tebaida de.

Transport GRATUIT cu avionul pentru romanii din diaspora care vor sa vina in tara!

Propunere pe cat de inedita, pe atat de populista in Parlamentul Romaniei!Potrivit unui proiect legislativ depus la Camera Deputatilor, romanii din diaspora sau cei care lucreaza.

Blackberry-ul cu Android care n-a mai fost sa fie

Decaderea BlackBerry nu este o noutate pentru nimeni. Telefoanele produse de compania canadiana au fost, la un moment dat, privite ca unele dintre cele mai cool si mai sigure din lume. insa refuzul companiei de a trece pe un sistem de operare mai ofertant, cum este Android, culminat cu incapatanarea de care a dat dovada [].

VIDEO+FOTO. Al cincilea film din seria Piratii din Caraibe, nelansat oficial, ar fi fost furat de piratii informatici

Piratii informatici ar fi reusit o lovitura impotriva Piratilor din Caraibe, faimosul film al companiei Walt Disney, ajuns in pragul lansarii celui de-al cincilea episod.

Tanarul din Sighet care si-a macelarit parintii cu un ciocan a vorbit despre atacul brutal: Da, I-am omorat! Si ce daca? Asta e!

Un tanar in varsta de 27 de ani din Sighet a tabarat cu ciocanul asupra parintilor carora le-a zdrobit testele cu zeci de lovituri naucitoare. Tatal a murit pe loc, in timp ce.

De la bucatar la mestesugar: tanarul din Iasi care lucreaza in lemn platouri de servire unicat

Constantin Toderau, 32 de ani, a lucrat pana in 2011 ca bucatar in cateva restaurante, moment in care a decis sa se ocupe in totalitate de activitatea din atelierul bunicului sau, locul unde a invatat arta lemnului. Acum, prin brandul Strasnic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2509 seconds )