Libnet.ro
UNICEF

18:30

Transport GRATUIT cu avionul pentru romanii din diaspora care vor sa vina in tara!

B1 B1,
Transport GRATUIT cu avionul pentru romanii din diaspora care vor sa vina in tara!

Propunere pe cat de inedita, pe atat de populista in Parlamentul Romaniei!Potrivit unui proiect legislativ depus la Camera Deputatilor, romanii din diaspora sau cei care lucreaza. continuă pe B1

Lia Olguta Vasilescu, ironii pentru romanii din diaspora, dupa Eurovision: Daca votau ca la prezidentiale... (FOTO)

Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, a avut o remarca ironica la adresa romanilor din Diaspora, dupa votul de la Eurovision. Ca multi alti romani, Olguta Vasilescu si-a exprimat pe Facebook.

Proiect: Transport gratuit cu avionul si cu trenul, pentru cei din diaspora sau care muncesc in tara

Liberalii au depus in Parlament un proiect de lege pentru sustinerea reintregirii familiei de romani cu ocazia Centenarului Marii Uniri, potrivit libertatea. ro Proiectul prevede ca Guvernul sa.

Lia Olguta Vasilescu, ironica la adresa votului de la Eurovision al romanilor din Diaspora: Daca votau ca la prezidentiale, ieseam pe primul loc

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a ironizat votul de la Eurovision al romanilor din Diaspora. Vasilescu a scris pe pagina sa de Facebook ca melodia Portugaliei nu merita sa ajunga nici in semifinala.

Stalpi in culorile drapelului Ungariei, intr-un parc de joaca pentru copii din Salonta - FOTO

Stalpi in culorile rosu si verde care sustin arbori cu trunchiul de culoare alba au fost amplasati intr-un parc de joaca pentru copii din municipiul Salonta, judetul Bihor, potrivit.

Avertismentul lansat de Microsoft pentru guvernele din intreaga lume

Valul de atacuri cibernetice care a afectat peste 150 de tari ar trebuie sa reprezinte un semnal de alarma pentru guvernele din intreaga lume care colecteaza date privind vulnerabilitati ale si.

Statele Unite vor acorda noua miliarde de dolari organizatiilor de sanatate din lume care refuza sa ofere servicii de avort

Departamentul de Stat al SUA va oferi aproape noua miliarde de dolari organizatiilor de sanatate din lume care sunt de acord sa nu furnizeze servicii de avort.

Deznodamant tragic: Tanarul din Maneciu care a disparut de acasa a fost gasit mort in apele barajului din localitate (VIDEO)

Deznodamant tragic in cazul tanarului de 28 de ani din Maneciu, care a disparut de acasa. Trupul neinsufletit al barbatului a fost scos de scafandri din apele barajului din localitate,.

Transport gratuit la meciul dintre Pandurii si Concordia Chiajna de la Drobeta Turnu Severin

Meciul cu Concordia Chiajna este capital pentru Pandurii in privinta mentinerii in prima liga. in cazul unei victorii, echipa gorjeana isi pastreaza sansele de a juca in continuare in Liga I.

Ministrul Muncii explica Legea salarizarii: Salariile cresc cu 56%, dar pentru 3% din bugetari, salariile scad

Legea salarizarii unitare va aduce o crestere medie a salariilor cu 56%, dar vor fi si bugetari care vor avea salarii mai mici, respectiv 3% dintre angajatii cu salariile mari, de 14. 000 de lei, a declarat marti.

Primaria Capitalei a platit circa 1,7 milioane lei pentru concertul din Piata Universitatii, dedicat Zilei Europei. Cine sunt firmele care au castigat contractele

Primaria Capitalei, prin Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucuresti, a platit pentru organizarea evenimentelor dedicate Zilei Europei 1. 471 lei milioane lei, se arata intr-un raspuns trimis la solicitarea HotNews. ro. Banii au mers catre doua firme: Arena Events SRL si Acta Mediacom SRL, organizandu-se o procedura simplificata de atribuire a contractelor. Unul din actionarii de la Arena Events, Corneliu Ladin a fost martor atat in dosarul Ridzi, cat si in dosarul Gala Bute. Ladin a fost in trecut impresarul trupei O Zone, care s-a reunit la Bucuresti dupa 12 ani. Actionarul de la Mediacom a fost propus de UNPR anul trecut in consiliul de admnistratie al TVR, insa sustine ca s-a retras.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )