Libnet.ro
UNICEF

20:30

Proiect: Transport gratuit cu avionul si cu trenul, pentru cei din diaspora sau care muncesc in tara

Antena3 Antena3,
Proiect: Transport gratuit cu avionul si cu trenul, pentru cei din diaspora sau care muncesc in tara

Liberalii au depus in Parlament un proiect de lege pentru sustinerea reintregirii familiei de romani cu ocazia Centenarului Marii Uniri, potrivit libertatea. ro Proiectul prevede ca Guvernul sa. continuă pe Antena3

Transport GRATUIT cu avionul pentru romanii din diaspora care vor sa vina in tara!

Propunere pe cat de inedita, pe atat de populista in Parlamentul Romaniei!Potrivit unui proiect legislativ depus la Camera Deputatilor, romanii din diaspora sau cei care lucreaza.

Anunt important facut de Primaria Capitalei! Amenzi de zece ori mai mari pentru cei care nu respecta curatenia pe domeniul public

Amenzile pentru cei care arunca resturi de tigari, hartii sau alte deseuri pe domeniul public, precum si pentru cei care deterioreaza mobilierul stradal vor creste de la 200 - 500 de lei la 2. 000 de.

Stalpi in culorile drapelului Ungariei, intr-un parc de joaca pentru copii din Salonta - FOTO

Stalpi in culorile rosu si verde care sustin arbori cu trunchiul de culoare alba au fost amplasati intr-un parc de joaca pentru copii din municipiul Salonta, judetul Bihor, potrivit.

Avertismentul lansat de Microsoft pentru guvernele din intreaga lume

Valul de atacuri cibernetice care a afectat peste 150 de tari ar trebuie sa reprezinte un semnal de alarma pentru guvernele din intreaga lume care colecteaza date privind vulnerabilitati ale si.

Transport gratuit la meciul dintre Pandurii si Concordia Chiajna de la Drobeta Turnu Severin

Meciul cu Concordia Chiajna este capital pentru Pandurii in privinta mentinerii in prima liga. in cazul unei victorii, echipa gorjeana isi pastreaza sansele de a juca in continuare in Liga I.

Oana Pellea, mesaj extrem de dur pentru cei care vor redefinarea familiei prin Constitutie: Ne-am aruncat cu 50 de ani in spate

Camera Deputatilor a votat, saptamana trecuta, proiectul de revizuire a Constitutiei pentru modificarea articolului ce defineste familia in asa fel ca acesta sa contina sintagma barbat si fe.

Primaria Capitalei a platit circa 1,7 milioane lei pentru concertul din Piata Universitatii, dedicat Zilei Europei. Cine sunt firmele care au castigat contractele

Primaria Capitalei, prin Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucuresti, a platit pentru organizarea evenimentelor dedicate Zilei Europei 1. 471 lei milioane lei, se arata intr-un raspuns trimis la solicitarea HotNews. ro. Banii au mers catre doua firme: Arena Events SRL si Acta Mediacom SRL, organizandu-se o procedura simplificata de atribuire a contractelor. Unul din actionarii de la Arena Events, Corneliu Ladin a fost martor atat in dosarul Ridzi, cat si in dosarul Gala Bute. Ladin a fost in trecut impresarul trupei O Zone, care s-a reunit la Bucuresti dupa 12 ani. Actionarul de la Mediacom a fost propus de UNPR anul trecut in consiliul de admnistratie al TVR, insa sustine ca s-a retras.

Ce mesaj cu tenta INTIMA are bunica Oanei Lis pentru tinerii din ziua de astazi. Prietenii virtuali ai sotiei lui Viorel Lis s-au amuzat teribil (FOTO)

Oana Lis a avut parte de un moment extrem de fericit. Una dintre cele mai iubite persoane din viata sa a vizitat-o. Este vorba de bunica ei, care a venit la Bucuresti pentru un control de rutina. Oana Lis a scos-o .

Un celebru actor, cunoscut pentru rolurile din Sin City sau The Avengers, a murit la 68 de ani (FOTO)

Actorul Powers Boothe, cunoscut pentru rolurile pe care le-a avut filme precum Sin Citysau The Avengersa murit in somn duminica dimineata, la varsta de 68 de ani. Acesta.

Lia Olguta Vasilescu, ironii pentru romanii din diaspora, dupa Eurovision: Daca votau ca la prezidentiale... (FOTO)

Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, a avut o remarca ironica la adresa romanilor din Diaspora, dupa votul de la Eurovision. Ca multi alti romani, Olguta Vasilescu si-a exprimat pe Facebook.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )