Libnet.ro
UNICEF

16:00

Scolile din judetul Dolj se inchid luni din cauza viscolului si a ninsorii

Adevărul Adevărul,
Scolile din judetul Dolj se inchid luni din cauza viscolului si a ninsorii

Cursurile la toate unitatile de invatamant din judetul Dolj vor fi suspendate maine din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile. continuă pe Adevărul

Toate scolile din judetul Bacau sunt inchise luni

Din cauza caderilor masive de zapada din ultimele zile, cursurile din unitatile de invatamant din judetul Bacau se sisteaza luni.

Peste 16.000 de locuinte din Arges, fara curent electric din cauza viscolului

Peste 16. 000 de locuinte din judetul Arges au ramas, sambata, fara curent electric potrivit datelor centralizate de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, relateaza Agerpres. Ninsoarea si viscolul au.

Scolile si gradinitele din Capitala se inchid, luni si marti, din cauza viscolului

Scolile si gradinitele din Capitala vor fi inchise luni si marti din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile. Reluarea cursurilor va fi anuntata de Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, daca starea vremii va permite acest lucru.

TOATE drumurile nationale din Vrancea si Braila, inchise din cauza viscolului.

Toate drumurile nationale din judetul Vrancea si Braila au fost inchise, duminica, din cauza viscolului si a vizibilitatii reduse, arata Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Astfel, incepand cu ora 15. 00, s-a luat marura inchiderii traficului rutier pe urmatoarele rute: - DN 2 Ramnicu Sarat limita cu judetul Bacau; - DN 2D Focsani Tulnici; - DN 23 Focsani Maicanesti Nanesti; - DN 23A Focsani Balesti; - DN 24 Tisita Tecuci; - DN 11A Adjud .

Judetul Buzau, izolat din cauza viscolului puternic

Operatiuni dramatice de salvare in Buzau. Ambulantele ajung cu greu la cazurile de urgente din cauza viscolului si a ninsorilor abundente din ultimele ore. Mai multe gravide, dar si un copil cu convulsii au.

Tulcea: Patru drumuri nationale, inchise din cauza viscolului

Patru drumuri nationale din judetul Tulcea au fost inchise, sambata seara, din cauza viscolului puternic, a anuntat Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Drumuri inchise: DN22 Smardan Macin .

Buzau: Doua microbuze cu pasageri si patru autoturisme, blocate din cauza viscolului

Doua microbuze de persoane, unul cu 11 pasageri, iar celalalt doar cu soferul la bord, dar si patru autoturisme sunt blocate, la ora transmiterii acestei stiri, din cauza viscolului, pe drumuri din judetul Buzau, pentru deblocarea lor actionand mai multe utilaje de deszapezire, relateaza Mediafax.

Localitati ramase fara curent electric din cauza viscolului si zapezii.

Peste 22. 000 de consumatori abonati ai companiei CEZ din 15 localitati ale judetului Arges nu au curent electric, sambata dimineata, din cauza viscolului care a avariat zeci de puncte de transformare operate de CEZ, echipele de interventie aflandu-se pe teren pentru remedierea defectiunilor. Aproximativ 4. 000 de locuinte din judetul Ilfov nu au avut energie electrica vineri seara, incepand cu ora 22. Un numar de 22. 580 de consumatori din 15 localitati ale judetului Arges nu sunt alimentati .

Prahova: Trei localitati izolate dupa ce drumurile au fost inchise din cauza viscolului

Trei localitati din judetul Prahova sunt izolate, sambata, dupa ce drumurile de acces au fost blocate din cauza zapezii si a vantului puternic, doua persoane, printre care un copil, fiind transportate la spital cu vehicule senilate, informeaza Agerpres.

DN67C este inchis intre localitatile Novaci si Ranca din cauza viscolului

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale anunta ca incepand cu ora 22:00 se inchide circulatia pe drumul national DN67C intre km 16+000 - 34+800 intre localitatile Novaci si Ranca din judetul Gorj, din cauza vantului puternic si a zapezii abundente viscolita de pe versanti, conform unui comunicat remis redactiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )