Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ce scrie presa internationala despre cazul Sova: Romania e vazuta drept una dintre cele mai corupte tari din UE

Adevărul Adevărul,
Ce scrie presa internationala despre cazul Sova: Romania e vazuta drept una dintre cele mai corupte tari din UE

Agentiile de presa si ziarele de peste hotare au tratat amplu cazul senatorului Dan Sova, salvat ieri de catre colegii din PSD, in ciuda Constitutiei. Associated Press, Reuters, dar si alte site-uri straine vorbesc despre criticile aduse Romaniei de ambasadele occidentale si de Comisia Europeana in urma acestui caz de obstructionare a Justitiei. continuă pe Adevărul

Traian Basescu, despre cazul Sova: E o smecherie procedurala in care am ramas fara hotarare. Nu ai ce ataca/ Despre cazul Udrea: Am ajuns ca in trecut si punem prea mare pret pe denuntatori

Nu s-a votat nimic in cazul Sova, deci nu avem hotarare. Daca dl. Tariceanu a considerat ca nu s-a votat, deci nu exista niciun motiv sa ia o hotarare. Liberalii nu au ce sa conteste fiindca nu exista o hotarare. Nu mai bine faci o plangere penala penru abuz in serviciu?!, s-a intrebat fostul presedinte Traian Basescu intr-o interventie la Realitatea TV.

Zegrean, despre cazul Sova: CC poate fi sesizata si pentru lipsa unei hotarari de la Senat

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a precizat ca CC poate fi sesizata, in cazul Sova, si pentru lipsa unei hotarari a Parlamentului, avand in vedere ca votul nu a fost urmat de emiterea unei hotarari.

Mircea Cartarescu, despre cazul Sova: Ne asteptam ca o banda de infractori sa-l dea pe mana procurorilor pe unul de-al lor? E nevoie de alegeri anticipate

Scena mirului devine ceva obisnuit in Senat. Daca Varujan Vosganian a venit el insusi cu mirul, in cazul lui Dan Sova acesta a fost adus de colega sa, fosta judecatoare la Tribunalul Bucuresti, Florina.

Zegrean, despre cazul Sova: CCR poate fi sesizata si pentru lipsa unei hotarari a Senatului

Curtea Constitutionala poate fi sesizata si pentru lipsa unei hotarari a Parlamentului, a declarat, joi, presedintele CCR, Augustin Zegrean, intrebat despre votul din Senat in cazul cererii DNA de avizare a retinerii si arestarii lui Dan Sova, vot care nu a fost urmat de emiterea unei hotarari.

Cazul lui Dan Sova, in presa internationala. Reuters: Romania, una dintre cele mai corupte tari UE, si-a atras noi critici

Voturile date miercuri in Senat prin care s-a blocat arestarea lui Dan Sova si s-a avizat retinerea si arestarea lui Darius Valcov au provocat reactii in presa internationala. Astfel, agentia Reuters scrie.

CSM: Votul in cazul Sova a BLOCAT actul de justitie

Decizia senatorilor in cazul Sova a blocat sau ingregunat actul de justitie, spune vicepresedintele Consiliului Superior al Magistraturii CSM), Bogdan Gabor. Membrii CSM atrag atentia ca respingerea.

Presa internationala o omagiaza pe Halep: Regina Indian Wells, cuceritoarea Californiei

Simona Halep a demonstrat tenacitate si a fost spectaculoasa in finala cu Jelena Jankovici, a subliniat presa internationala, dupa ce romanca, locul 3 WTA, a castigat turneul de la Indian Wells, cel mai important titlu din cariera sa, informeaza Mediafax.

Presa internationala: Regina de la Indian Wells. Halep cucereste California

Simona Halep, numarul 3 WTA, a castigat duminica seara turneul de la Indian Wells, cel mai important titlu din cariera sa, presa internationala notand ca romanca a aratat tenacitate si a fost spectaculoasa in finala cu Jelena Jankovici. Halep a castigat cel mai important titlu la Indian Wells, a notat wtatennis. com, mentionand ca lucrurile nu aratau prea bine pentru romanca la inceputul finalei, dar constanteanca nu a renuntat si s-a impus in fata Jelenei Jankovici.

Victor Ponta, despre cazul lui Dan Sova: Nu esti in masura sa pui intrebarea cea mai importanta! (VIDEO)

Premierul Victor Ponta nu a vrut sa faca, joi, nicio declaratie pe tema votului in cazul senatorului Dan Sova din plenul Senatului, informeaza B1 TV. Ponta i-a spus raspicat unei jurnaliste ca nu este ea in.

Ambasada SUA despre votul Senatului in cazul Sova: Reducerea coruptiei este vitala pentru dezvoltarea si securitatea Romaniei

Votul parlamentarilor in cazul cererii pentru retinerea si arestarea preventiva a lui Dan Sova nu a ramas fara ecou. Ambasada SUA la Bucuresti a declarat ca imunitatea parlamentara nu trebuie folosita.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )