Libnet.ro
UNICEF

21:00

Scrisoare din arest a baronului PSD Iasi: Va rog sa va ganditi la vecinul Gheorghe Nichita

Adevărul Adevărul,
Scrisoare din arest a baronului PSD Iasi: Va rog sa va ganditi la vecinul Gheorghe Nichita

Primarul de Iasi, Gheorghe Nichita, a trimis din arestul la domiciliu in care a fost plasat de catre procurorii DNA un mesaj public. continuă pe Adevărul

Rudel Obreja, eliberat din arest: E nevoie sa se regandeasca acest arest preventiv. Lucrurile astea sunt un abuz, sunt un instrument de tortura (VIDEO)

Rudel Obreja, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, a declarat joi, la iesirea din arest, ca faptul ca a fost inchis a fost un abuz si ca trebuie regandit modul in care oamenii sunt plasati in arest.

Mircea Badea: Udrea a iesit zana din arest. ii lipsea o bagheta

Elena Udrea a iesit din inchisoare ca un star rock, ca o zana fara bagheta, sustine Mircea Badea. A stat 2 luni jumate in arest preventiv, urmeaza sa vedem exact ce considera onorata instanta. Cand a.

Coruptia din Suceava: Senatorul PSD Ovidiu DONTU, suspectat de luare de mita. Presedintele CJ Suceava Nechifor (PSD), primarii din Falticeni si Radauti, intre cei vizati de procurorii DNA

Senatorul PSD Ovidiu DONTU este suspectat de luare de mita, ca si presedintele CJ Suceava Nechifor PSD). Dontu este initiatorul unui text de lege care ar face imposibila arestarea pentru coruptie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )