Libnet.ro
UNICEF

23:31

Mircea Badea: Udrea a iesit zana din arest. ii lipsea o bagheta

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Udrea a iesit zana din arest. ii lipsea o bagheta

Elena Udrea a iesit din inchisoare ca un star rock, ca o zana fara bagheta, sustine Mircea Badea. A stat 2 luni jumate in arest preventiv, urmeaza sa vedem exact ce considera onorata instanta. Cand a. continuă pe Antena3

In ce film joaca Mircea Badea si unde il putem vedea

Mircea Badea a fost distribuit intr-un nou film de lung metraj. Prezentatorul de la Antena 3 joaca rolul unui moderator TV in noua productie Live de va fi lansata pe 15 mai.

MIRCEA BADEA este LIVE din 15 mai in cinema

Cunoscutul om de televiziune, Mircea Badea joaca in filmul lui Vlad Paunescu, LIVE, ce va fi lansat pe 15 mai in cinematografe. Pelicula ii mai are in distributie pe actorii Rodica Lazar, Tudor Chirila,.

Mircea Badea: Procurorii au infaptuit penal

Mircea Badea a vorbit, miercuri, la in gura presei, despre modul in care anchetatorii DNA au falsificat stenograma interceptarii conversatiei dintre procurorul infractor Florin Apostu si tatal Codrutei.

Mircea Badea: E adevarat ca Basescu nu are nicio retinere. Dupa parerea mea, trebuia sa aiba mai multe retineri si condamnari

Realizatorul emisiunii in gura presei, Mircea Badea, a comentat afirmatia lui Traian Basescu potrivit careia nu are nicio retinere sa spuna mai dati-i un mandat lui Kovesi. N-am nicio retinere sa spun Mai.

Rudel Obreja, eliberat din arest: E nevoie sa se regandeasca acest arest preventiv. Lucrurile astea sunt un abuz, sunt un instrument de tortura (VIDEO)

Rudel Obreja, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, a declarat joi, la iesirea din arest, ca faptul ca a fost inchis a fost un abuz si ca trebuie regandit modul in care oamenii sunt plasati in arest.

Elena Udrea, la iesirea din penitenciarul Targsor: Raman in politica, justitia nu trebuie sa insemne razbunare. ii multumesc lui Traian Basescu pentru ca a continuat sa creada in mine

Elena Udrea a parasit, joi, penitenciarul Targsor, in jurul orei 14:00, spunand ca justitia mai are o sansa, avand in vedere ca azi a iesit din arest. Pentru ca eu am putut sa ies azi, avand in vedere.

Elena Udrea contesta mentinerea in arest preventiv in dosarul Gala Bute (VIDEO)

Elena Udrea contesta mentinerea in arest preventiv in conditiile in care a fost trimisa in judecata in dosarul Gala Bute, informeaza B1 TV. Udrea a fost transferata, joi, la Penitenciarul pentru femei de la.

Elena Udrea afla joi daca va fi eliberata din arest

Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat pronuntarea pe contestatia depusa de Elena Udrea pentru joi cand aceasta va afla daca ramane sau nu in arest la penitenciarul de femei Targsor. Contestatia s-a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )