Libnet.ro
UNICEF

13:30

Scrisoarea pentru Dacian Ciolos a unei mame al carei copil cu sindrom Down a murit

Antena3 Antena3,
Scrisoarea pentru Dacian Ciolos a unei mame al carei copil cu sindrom Down a murit

O mama care a avut o fetita cu sindrom Down ii scrie premierului Dacian Ciolos. Fara sa-l gaseasca vinovat pe Ciolos pentru situatia copiilor cu aceste probleme, Madalina Turza il roaga pe Ciolos sa. continuă pe Antena3

Scrisoarea pentru Dacian Ciolos a unei mame al carei copil cu sindrom Down a murit

O mama care a avut o fetita cu sindrom Down ii scrie premierului Dacian Ciolos. Fara sa-l gaseasca vinovat pe Ciolos pentru situatia copiilor cu aceste probleme, Madalina Turza il roaga pe Ciolos sa.

Angela Merkel l-a tratat pe Dacian Ciolos ca pe un copil de mingi

Singurul obiectiv al vizitei pe care premierul Dacian Ciolos a efectuat-o recent la Berlin a fost acela ca Angela Merkel sa transmita pozitia Germaniei fata de Romania, considera presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, in opinia caruia prim-ministrul roman a fost tratat ca un copil de mingi de catre cancelarul german.

Dacian Ciolos a convocat ministrii la o reuniune informala la Vila Lac, pe tema prioritatilor ministerelor

Premierul Dacian Ciolos se intalneste, astazi, la Vila Lac, cu ministrii Cabinetului sau pentru o sedinta informala, tema discutiilor fiind legata de prioritatile ministerelor pentru anul 2016, dupa o saptamana in care a vizitat mai multe ministere in.

Dacian Ciolos, dupa acuzatiile de discriminare de la Guvern: Nu trebuie sa dau explicatii pentru consilieri

Premierul Dacian Ciolos a declarat, vineri, ca la Guvern nu se fac discriminari in functie de etnie. Declaratia lui vine dupa ce consilierul de stat pe problemele romilor, Dana Varga, a demisionat din.

100 de minute: Dacian Ciolos, in inspectie la Ministerul Energiei dupa vizita delegatiei FMI

Dacian Ciolos a ajuns, joi dupa-amiaza, la Ministerul Energiei unde chiar inaintea sa a fost si delegatia FMI, care se afla zilele astea la Bucuresti. Delegatia Fondului, condusa de noul sef pentru Romania, a.

Anuntul facut de premierul Dacian Ciolos in sedinta de Guvern

Premierul Dacian Ciolos a anuntat ca Guvernul a finalizat planurile de actiuni sectoriale pentru fiecare minister si le-a sintetizat intr-un document care va fi trimis Parlamentului pana la finalul vacantei .

Dacian Ciolos: Pana la finalul anului ne propunem sa conectam la internet 750 de localitati din rural

Premierul Dacian Ciolos a facut, vineri, o vizita de lucru la Ministerul Comunicatiilor unde a discutat cu ministrul de resort despre prioritati, printre care programul Ro-net - internet la sate, Strategia Nationala Agenda Digitala si securitatea.

Dacian Ciolos, despre demisia consilierei Danei Varga: A fost recrutata de fostul premier

Premierul Dacian Ciolos a declarat, vineri, in legatura cu demisia consilierului de stat Dana Varga, ca nu exista o abordare discriminatorie in cadrul echipei cu care lucreaza, argumentand ca aceasta a fost numita consilier de fostul prim ministru, iar el si-a recrutat un alt consilier si nu vede de ce trebuie sa aiba loc discutii pe aceasta tema.

Dacian Ciolos: Disputele aparute intre companii se resfrang asupra cetatenilor si acest fapt trebuie evitat

Disputele care apar intre companii se rasfrang pana la urma impotriva cetatenilor, iar acest fapt trebuie evitat, a spus premierul Dacian Ciolos, el facand referire directa la diferendul dintre RADET si ELCEN care a avut ca rezultat nelivrarea.

Dacian Ciolos, vizita oficiala in Franta. Premierul se va intalni cu presedintele Francois Hollande

Premierul Dacian Ciolos va efectua o vizita in Franta, pe 20 si 21 ianuarie, unde va avea un dejun de lucru cu presedintele Francois Hollande, cu premierul Manuel Valls, dar si intalniri cu presedintele .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )