Libnet.ro
UNICEF

23:30

Scrisoarea unui europarlamentar roman catre Marea Britanie, de Ziua indragostitilor: Romania te iubeste

Adevărul Adevărul,
Scrisoarea unui europarlamentar roman catre Marea Britanie, de Ziua indragostitilor: Romania te iubeste

Europarlamentarul PDL Petru Luhan precizeaza, pe blogul personal, ca a transmis, astazi, o scrisoare adresata liderilor politici din Marea Britanie, presei britanice si celei din Romania. Este prima scrisoare de dragoste a unei tari catre alta tara, adauga el. continuă pe Adevărul

Lizzy Yarnold, aur pentru Marea Britanie in proba de skeleton

Marea Britanie a cucerit prima medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Soci, prin Lizzy Yarnold, care s-a impus in proba feminina de skeleton. Americanca Noelle Pikus-Pace si rusoaica Elena Nikitina au ocupat.

Lizzy Yarnold, aur pentru Marea Britanie in proba de skeleton. Maria Marinela Mazilu, pe ultimul loc

Marea Britanie a cucerit prima medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Soci, prin Lizzy Yarnold, care s-a impus in proba feminina de skeleton. Americanca Noelle Pikus-Pace si rusoaica Elena Nikitina au ocupat.

Cameron cere ajutorul UE pentru a face fata intemperiilor din Marea Britanie

Premierul britanic David Cameron a cerut, ieri, ajutor financiar din partea Uniunii Europene, pentru a face fata intemeriilor cu care se confrunta Marea Britanie in ultimele saptamani, transmite AFP.

Jose Mourinho, primul client din Marea Britanie al modelului sport F-Type R Coupe

Antrenorul echipei Chelsea Londra, noul ambasador al marcii Jaguar, va fi primul client din Marea Britanie care va conduce un automobil sport F-Type R Coupe, cu un motor V8 de 550 CP. Primele masini Jaguar de acest.

Imagini spectaculoase surprinse pe o autostrada din Marea Britanie

Imagini spectaculoase au fost surprinse pe o autostrada din Marea Britanie. Un sofer a fost filmat in timp ce conducea in sens gresit pe autostrada. Soferul nu avea nici luminile de intalnire sau avariile.

VIDEO Record pentru formatia Queen: cel mai bine vandut album al tutuor timpurilor, in Marea Britanie

Trupa Queen a scris istorie in ceea ce priveste topul muzical din Marea Britanie, devenind formatia cu cel mai bine vandut album din toate timpurile: 6 milioane de exemplare, dupa cum noteaza BBC.

Marea Britanie: Fumatul interzis in masina, in prezenta copiilor.

Deputatii britanici s-au pronuntat luni in favoarea unei interziceri a fumatului in masinile in care se afla copii, in cadrul unui vot care constituie o prima etapa catre adoptarea unei astfel de masuri, relateaza AFP, conform Mediafax. Propunerea prezentata de opozitia laburista a fost adoptata cu o majoritate larga 367 de voturi pentru fata de 107 impotriva) de catre Camera Comunelor, care a urmat astfel exemplul Camerei Lorzilor. Acest vot confera putere Guvernului - fara insa a-l .

Furtuna puternica in Marea Britanie. Autoritatile au emis COD ROSU de vant si vorbesc despre o CRIZA NATURALA aproape fara precedent

O furtuna extrem de puternica s-a abatut asupra Marii Britanii, care se lupta de mai bine de o luna cu inundatiile. Vantul a atins, pe alocuri, 170 de kilometri pe ora, aproape de forta unui uragan. Furtuna a.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )