Libnet.ro
UNICEF

23:00

Lizzy Yarnold, aur pentru Marea Britanie in proba de skeleton

Antena3 Antena3,
Lizzy Yarnold, aur pentru Marea Britanie in proba de skeleton

Marea Britanie a cucerit prima medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Soci, prin Lizzy Yarnold, care s-a impus in proba feminina de skeleton. Americanca Noelle Pikus-Pace si rusoaica Elena Nikitina au ocupat. continuă pe Antena3

Lizzy Yarnold, aur pentru Marea Britanie in proba de skeleton. Maria Marinela Mazilu, pe ultimul loc

Marea Britanie a cucerit prima medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Soci, prin Lizzy Yarnold, care s-a impus in proba feminina de skeleton. Americanca Noelle Pikus-Pace si rusoaica Elena Nikitina au ocupat.

Cameron cere ajutorul UE pentru a face fata intemperiilor din Marea Britanie

Premierul britanic David Cameron a cerut, ieri, ajutor financiar din partea Uniunii Europene, pentru a face fata intemeriilor cu care se confrunta Marea Britanie in ultimele saptamani, transmite AFP.

VIDEO Record pentru formatia Queen: cel mai bine vandut album al tutuor timpurilor, in Marea Britanie

Trupa Queen a scris istorie in ceea ce priveste topul muzical din Marea Britanie, devenind formatia cu cel mai bine vandut album din toate timpurile: 6 milioane de exemplare, dupa cum noteaza BBC.

Scrisoarea unui europarlamentar roman catre Marea Britanie, de Ziua indragostitilor: Romania te iubeste

Europarlamentarul PDL Petru Luhan precizeaza, pe blogul personal, ca a transmis, astazi, o scrisoare adresata liderilor politici din Marea Britanie, presei britanice si celei din Romania. Este prima scrisoare de dragoste a unei tari catre alta tara, adauga el.

Jose Mourinho, primul client din Marea Britanie al modelului sport F-Type R Coupe

Antrenorul echipei Chelsea Londra, noul ambasador al marcii Jaguar, va fi primul client din Marea Britanie care va conduce un automobil sport F-Type R Coupe, cu un motor V8 de 550 CP. Primele masini Jaguar de acest.

Imagini spectaculoase surprinse pe o autostrada din Marea Britanie

Imagini spectaculoase au fost surprinse pe o autostrada din Marea Britanie. Un sofer a fost filmat in timp ce conducea in sens gresit pe autostrada. Soferul nu avea nici luminile de intalnire sau avariile.

Al treilea aur pentru Germania la sanie. Tobias Wendl si Tobias Arlt, campioni olimpici in proba de dublu masculin

Germania a castigat a treia medalia de aur din tot atatea posibile in concursul de sanie din cadrul Jocurilor Olimpice de la Soci. Campionii mondiali Tobias Wendl si Tobias Arlt au devenit si campioni olimpici in.

Careu de medalii de aur pentru Germania in concursul olimpic de sanie

Germania si-a dovedit suprematia in concursul de sanie din cadrul Jocurilor Olimpice de iarna de la Soci, dupa ce s-a impus si in proba de stafeta. Astfel, sportivii germani au cucerit medaliile de aur in toate.

Marea Britanie: Fumatul interzis in masina, in prezenta copiilor.

Deputatii britanici s-au pronuntat luni in favoarea unei interziceri a fumatului in masinile in care se afla copii, in cadrul unui vot care constituie o prima etapa catre adoptarea unei astfel de masuri, relateaza AFP, conform Mediafax. Propunerea prezentata de opozitia laburista a fost adoptata cu o majoritate larga 367 de voturi pentru fata de 107 impotriva) de catre Camera Comunelor, care a urmat astfel exemplul Camerei Lorzilor. Acest vot confera putere Guvernului - fara insa a-l .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )