Libnet.ro
UNICEF

12:30

Scrisoarea unui medic rezident catre Klaus Iohannis: Sunt zile in care un covrig de un leu e prea mult. Nu mai rezist fizic si psihic

Adevărul Adevărul,
Scrisoarea unui medic rezident catre Klaus Iohannis: Sunt zile in care un covrig de un leu e prea mult. Nu mai rezist fizic si psihic

O tanara medic rezident a decis sa scrie pe blogul sau o scrisoare catre presedintele tarii, Klaus Iohannis, in care vorbeste cat de greu este sa traiesti din banii castigati din medicina. continuă pe Adevărul

Scrisoarea unui medic rezident catre Iohannis: Sunt zile in care un covrig de un leu e prea mult. Nu mai rezist fizic si psihic

Un tanar medic rezident a decis sa scrie pe blogul sau o scrisoare catre presedintele tarii, Klaus Iohannis, in care vorbeste cat de greu este sa traiesti din banii castigati din medicina.

Intalnirea dintre Klaus Iohannis si Victoria Nuland s-a incheiat. Nuland catre Iohannis: Vizita la Bucuresti se datoreaza dumneavoastra, am venit sa va vad

Victoria Nuland, asistentul Secretarului de Stat al Statelor Unite ale Americii pentru Afaceri europene si eurasiatice, a fost primita miercuri dimineata la Palatul Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis. In centrul discutiilor s-a aflat dorinta Romaniei de a intari Parteneriatul Strategic cu SUA prin extinderea colaborarii nu doar in domeniul militar ci si economic, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Sunt foarte bucuros ca ati decis sa veniti in vizita la inceputul mandatului meu, nu stiu daca mi se datoreaza mie, dar sunt foarte bucuros, i-a spus Iohannis Victoriei Nuland, in debutul intrevederii. Cu siguranta se datoreaza dumneavoastra. Am venit sa va vad, a raspuns oficialul american.

Klaus Iohannis spune ca nu este reprezentat de Valeriu Stoica in procesul cu ANI

Presedintele Klaus Iohannis spune ca nu este reprezentat de Valeriu Stoica in procesul in care Agentia Nationala de Integritate il acuza de incompatibilitate, potrivit unui comunicat al Administratiei.

Klaus Iohannis o va primi miercuri la Cotroceni pe Victoria Nuland, adjunctul secretarului de stat al SUA

Presedintele Klaus Iohannis va avea, miercuri, la Palatul Cotroceni, o intrevedere cu Victoria Nuland, asistentul secretarului de Stat al SUA pentru afaceri europene si eurasiatice, potrivit unui anunt al.

Corespondenta de la Bruxelles. Delegatia Romaniei a plecat in siguranta. Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu secretarul general al NATO: Multumesc, draga Jens!

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit in aceasta dimineata, la Bruxelles, cu secretarul general al NATO, norvegianul Jens Stoltenberg. Discutia dintre cei doi a fost axata pe chestiuni de securitate internationala, in contextul atentatelor teroriste din Franta si Belgia. Stoltenberg a felicitat Romania pentru consensul politic de a aloca Aramatei 2% din PIB, iar Klaus Iohannis l-a invitat pe secretarul-general al NATO in Romania.

UPDATE CNA a amendat Romania TV si Antena 3 cu cate 10.000 de lei, in urma sesizarilor facute de Klaus Iohannis

Consiliul National al Audiovizualului a amendat, joi, Romania TV cu 10. 000 de lei, pentru emisiunea Dosar de presedinte din 13 noiembrie 2014, in care i-au fost aduse acuzatii lui Klaus Iohannis, la momentul respectiv candidat la alegerile prezidentiale, referitor la modul in care isi finanteaza campania. Klaus Iohannis a sesizat Consiliul National al Audiovizualului, pe 14 noiembrie cu privire la Antena 3 si Romania TV, care au difuzat pe 13 noiembrie emisiuni in care au prezentat modul in care ar fi fost finantata campania sa la prezidentiale, acesta acuzand cele doua televiziuni ca au incercat sa ii lege numele de pretinse ilegalitati, informeaza Mediafax.

Klaus Iohannis, prima deplasare la Bruxelles: Voi aborda teme de interes deosebit pentru Romania

Presedintele Klaus Iohannis face prima vizita externa, de la inceputul mandatului de presedinte, la Bruxelles. Iohannis a facut o scurta declaratie de presa, inainte de plecarea de la aeroportul.

Klaus Iohannis, prima vizita oficiala la Bruxelles: O prioritate a mandatului meu va fi aprofundarea integrarii europene

Presedintele Klaus Iohannis face joi prima vizita oficiala la Bruxelles de cand a fost ales sef de stat. Iohannis se va intalni cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cu presedintele Consiliului.

Pronuntarea in dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis, amanata pentru 21 ianuarie

Instanta suprema a amanat miercuri, pentru 21 ianuarie, pronuntarea in dosarul in care presedintele Klaus Iohannis a contestat raportul ANI in care se arata ca a fost in incompatibilitate in perioada in care a reprezentat Primaria Sibiu in AGA de la societatile Apa Canal si Piete, anunta Agerpres. Instanta suprema a judecat miercuri contestatia in dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis, formulata de Agentia Nationala de Integritate dupa ce Curtea de Apel Alba-Iulia i-a dat dreptate fostului primar al municipiului Sibiu si a dispus anularea deciziei ANI.

UPDATE. Procesul lui Klaus Iohannis cu ANI, aproape de final

Update 14. 15 - Instanta a ramas in pronuntare in procesul in care Klaus Iohannis este acuzat de incompatibilitate. Update 09. 22 - Dosarul in care Klaus Iohannis se judeca cu ANI pentru acuzatia de inc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )