Libnet.ro
UNICEF

22:30

Seara neagra pentru echipele romanesti din Liga Europa: Steaua si Astra au pierdut in etapa a doua a grupelor

România Liberă România Liberă,
Seara neagra pentru echipele romanesti din Liga Europa: Steaua si Astra au pierdut in etapa a doua a grupelor

Seara neagra pentru romani in Liga Europa. Steaua a pierdut cu 1-3 in fata celor de la Dinamo Kiev, in deplasare, in grupa J, in timp ce Astra a cedat, acasa, cu 1-2, in fata campioanei Austriei, Red Bull Salzburg, intr-un meci din grupa D. continuă pe România Liberă

infrangeri pentru echipele romanesti in etapa a doua a grupelor Ligii Europa. Rezultate complete

A fost seara cu ghinion pentru cele doua echipe romanesti din Liga Europa. Nici Astra si ncii Steaua nu au reusit sa treaca de adversarele din etapa a doua a grupelor Ligii Europa. Scorul etapei a fost stabilit de Villareal care a invins Apollon Limassol cu 4-0.

Un austriac, la centrul terenului, in partida Dinamo Kiev - Steaua Bucuresti din Liga Europa

Meciul Stelei, din Liga Europa, contra ucrainenilor de la Dinamo Kiev, care se va desfasura joi, in deplasare, va fi arbitrat de o brigada din Austria. Centralul partidei va fi Robert Schorgenhofer, care a mai condus pana acum 2 meciuri .

Europa League. Seara perfecta pentru echipele italiene: patru victorii din patru si niciun gol primit

Echipele italiene au avut o seara perfecta in Europa League. Toate cele patru reprezentante ale Seriei A au reusit sa castige fara a primi vreun gol. Cel mai clar succes a fost obtinut de Fiorentina, la care Ta.

Liga Europa: Steaua, la primul esec in Ucraina, 1-3 cu Dinamo Kiev

Dinamo Kiev s-a impus fara probleme in fata Stelei, scor 3-1, in cel de-al doilea meci al grupei J din Liga Europa. Ros-albastrii nu s-au vazut aproape deloc in prima repriza, desi au avut insa o bara, si au fost surclasati in partea secunda de mijlocul superior al ucrainenilor. Elevii lui Galca s-au trezit abia pe final, cand au redus din diferenta, dar au incasat aproape imediat un gol controversat.

Cote Liga Europa (inclusiv Steaua si Astra)

Iata mai jos cotele de pariuri pentru meciurile de joi din Liga Europa.

Liga Europa: Steaua, calatorie in iadul de la Kiev

Steaua face deplasarea la Kiev pentru partida cu echipa ucraineana, Dinamo, de joi, din Liga Europa. Stelistii vor avea parte de o atmosfera cu totul ostila, stadionul Olimpic, cu 70. 000 de locuri, urmand sa fie plin.

Cluburile din Liga intai cer eliminarea sanctiunii cu retrogradarea pentru echipele care nu obtin licenta

Conducatorii cluburilor din Liga I vor sa modifice regulamentul de licentiere si sa elimine sanctiunea cu retrogradarea pentru gruparile care nu obtin licenta.

TVR vrea sa transmita meciuri din Liga I, incepand cu returul campionatului

TVR poarta negocieri cu reprezentantii Look TV pentru a transmite, incepand cu returul campionatului, macar cate un meci pe etapa din Liga I. Cristian Zgabercea, producatorul general al TVR, a declarat ca deocamdata au avut loc discutii preliminare.

Totti, cel mai in varsta marcator din Liga Campionilor

Italianul Francesco Totti a devenit, aseara, cel mai in varsta marcator din Liga Campionilor, dupa ce a marcat golul egalizator pentrz AS Roma in meciul cu Manchester City, din a doua etapa a Grupei E a Ligii Campionilor.

1 milion de euro pentru accesul romanilor din mediul rural la servicii medicale, in bugetul UE pe anul 2015

Fonduri de 1 milion de euro urmeaza sa fie investite in Romania pentru accesul populatiei din mediul rural la servicii medicale, conform unui amendament initiat de un eurodeputat roman la bugetul UE pe anul 2015, aprobat marti de Comisia pentru bugete a Parlamentului European.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )