Libnet.ro
UNICEF

23:00

1 milion de euro pentru accesul romanilor din mediul rural la servicii medicale, in bugetul UE pe anul 2015

Hotnews Hotnews,
 1 milion de euro pentru accesul romanilor din mediul rural la servicii medicale, in bugetul UE pe anul 2015

Fonduri de 1 milion de euro urmeaza sa fie investite in Romania pentru accesul populatiei din mediul rural la servicii medicale, conform unui amendament initiat de un eurodeputat roman la bugetul UE pe anul 2015, aprobat marti de Comisia pentru bugete a Parlamentului European. continuă pe Hotnews

Datoria publica a Frantei a depasit pentru prima oara 2.000 miliarde euro, insemnand 95,1% din PIB

Datoria publica a Frantei a depasit pentru prima oara 2. 000 de miliarde de euro, insemnand 95,1% din PIB, relateaza AFP. Potrivit Institutului national de statistica, datoria publica a atins la sfarsitul.

Vaticanul a platit 100.000 de euro pentru situl Auschwitz

Vaticanul a platit 100. 000 de euro pentru situl Auschwitz-Birkenau. Potrivit conducerii uzeului, banii au fost oferiti prin intermediul unui fond international destinat salvarii sitului fostului lagar de exterminare nazist situat in sudul Poloniei.

Transelectrica plateste peste 30 de mililoane euro pentru retehnologizarea unei statii

Transelectrica va plati peste 30 de mililoane euro pentru retehnologizarea unei statii, conform unui contract semnat intre compania de transport a energiei electrice si Romelectro. Unitatea vizata de lucrari este statia electrica Bradu, un important nod de conexiune a retelelor din Muntenia si Oltenia cu cea din Transilvania.

ACL, motiune simpla privind situatia romanilor din Diaspora

Alianta Crestin Liberala a anuntat, marti, in plenul Camerei Deputatilor, ca a depus motiunea simple Guvernul Ponta isi bate joc de milioanele de romani din afara granitelor tarii. Biroul Permanent va stabili data la care aceasta motiune simpla va fi dezbatuta.

UPDATE. ACL, motiune simpla privind situatia romanilor din Diaspora. Hrebenciuc a returnat-o initiatorilor

Alianta Crestin Liberala a anuntat, marti, in plenul Camerei Deputatilor, ca a depus motiunea simple Guvernul Ponta isi bate joc de milioanele de romani din afara granitelor tarii. Biroul Permanent va stabili data la care aceasta motiune simpla va fi dezbatuta.

Revelion 2015 in strainatate? Unde puteti merge cu 300-400 euro pentru 4 nopti cu transport inclus

Roma, Istanbul si Madrid sunt cele mai ieftine destinatii din strainatate in care romanii isi pot petrece Revelionul de anul acesta. Preturile pentru un city break in acea perioada pornesc de la 282 euro, potrivit celui mai mare portal de turism online.

Vaticanul pune la bataie 100.000 de euro pentru intretinerea sitului Auschwitz-Birkenau

Vaticanul a oferit 100. 000 de euro unui fond international destinat salvarii sitului fostului lagar de exterminare nazist Auschwitz-Birkenau sudul Poloniei), a anuntat luni conducerea muzeului, citata de AFP si data publicitatii de Mediafax .

Transelectrica investeste 29,38 milioane de euro pentru retehnologizarea unei statii din Bradu

Transelectrica simbol TEL) a semnat un contract de retehnologizare a statiei electrice 400/220/110/20 kV Bradu pentru 29,38 milioane de euro fara TVA, potrivit unui comunicat al societatii, transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Vaticanul a oferit 100.000 de euro pentru intretinerea sitului Auschwitz-Birkenau

Vaticanul a oferit 100. 000 de euro unui fond international destinat intretinerii sitului fostului lagar de exterminare nazist Auschwitz-Birkenau sudul Poloniei), a anuntat, luni, conducerea muzeului, informeaza.

Romprest incaseaza 2 mil.euro pentru transport si depozitare de pamant si deseuri din cimitire

Administratia Cimitirelor si Crematoriilor Umane Bucuresti va plati 2,4 milioane euro, cu TVA, companiei Romprest Service, pentru servicii de transport si depozitare pamant din lucrari funerare subterane si supraterane, moloz, deseuri si alte resturi.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )