Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romprest incaseaza 2 mil.euro pentru transport si depozitare de pamant si deseuri din cimitire

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romprest incaseaza 2 mil.euro pentru transport si depozitare de pamant si deseuri din cimitire

Administratia Cimitirelor si Crematoriilor Umane Bucuresti va plati 2,4 milioane euro, cu TVA, companiei Romprest Service, pentru servicii de transport si depozitare pamant din lucrari funerare subterane si supraterane, moloz, deseuri si alte resturi. continuă pe Wall-Street Ro

BERD ar putea acorda un imprumut de 30 mil. euro pentru Raiffeisen Leasing

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) analizeaza acordarea unui imprumut in valoare de 30 de milioane de euro catre Raiffeisen Leasing, destinat finantarii in leasing a companiilor mici si mijlocii.

Transelectrica plateste peste 30 de mililoane euro pentru retehnologizarea unei statii

Transelectrica va plati peste 30 de mililoane euro pentru retehnologizarea unei statii, conform unui contract semnat intre compania de transport a energiei electrice si Romelectro. Unitatea vizata de lucrari este statia electrica Bradu, un important nod de conexiune a retelelor din Muntenia si Oltenia cu cea din Transilvania.

MFE: Finantari de 25 milioane euro pentru cercetare in domeniul medical

Ministerul Fondurilor Europene MFE) lanseaza, prin Autoritatea de Management AM) pentru Programul Operational Sectorial Creserea Competitivitatii Economice POS CCE), axa prioritara 2, o noua cerere de proiecte in valoare de 25 milioane euro pentru dezvoltarea infrastructurii publice de cercetare-dezvoltare existente si crearea de noi infrastructuri: laboratoare, centre de cercetare.

Curtea de Arbitraj din Berna cheama Hidroelectrica in instanta pentru daune de 80 mil euro cerute de EFT

Hidroelectrica a fost chemata in instanta la Curtea de Arbitraj din Berna din cauza unor daune de 80 milioane euro cauzate firmei elvetiene EFT, din grupul britanic EFT prin denuntarea, de catre producatorul de electricitate controlat de stat, a contractelor bilaterale de vanzare-cumparare a energiei.

Hidroelectrica, chemata la Curtea de Arbitraj din Berna: aceasta a cauzat daune de 80 mil. euro

Firma elevtiana EFT a chemat Hidroelectica la Curtea de Arbitraj din Berna, pentru a recupera daune de 80 milioane de euro.

Asocierea Astaldi-Max Boegl va finaliza lotul 2 al autostrazii Nadlac-Arad, pentru 25 mil.euro

Asocierea italo-germana Astaldi - Max Boegl va finaliza lucrarile la cel de-al doilea lot al autostrazii Nadlac-Arad, intre Pecica si Arad, pentru 110,7 milioane de lei, 25,1 milioane de euro) cu TVA, informeaza.

Autostrada Nadlac-Arad se va finaliza datorita asocierii Astaldi-Max Boegl: costurile ajung la 25 mil. euro

Asocierea italo-germana Astaldi - Max Boegl va finaliza lucrarile la cel de-al doilea lot al autostrazii Nadlac-Arad, intre Pecica si Arad, pentru 110,7 milioane de lei, cu TVA.

Autostrada Nadlac-Arad se va finaliza datorita asocierii Astaldi-Max Boegl: costurile celui de-al doilea lot ajung la 25 mil. euro

Asocierea italo-germana Astaldi - Max Boegl va finaliza lucrarile la cel de-al doilea lot al autostrazii Nadlac-Arad, intre Pecica si Arad, pentru 110,7 milioane de lei, cu TVA.

BERD, imprumut de 200 mil. dolari pentru KOM Munai, subsidiara OMV Petrom in Kazahstan

BERD a aranjat un imprumut in valoare de 200 de milioane de dolari pentru compania KOM Munai, subsidiara a grupului OMV Petrom in Kazahstan, pentru finantarea introducerii de noi tehnologii care protejeaza mediul si imbunatatesc eficienta operatiunilor.

Vaticanul a oferit 100.000 de euro pentru intretinerea sitului Auschwitz-Birkenau

Vaticanul a oferit 100. 000 de euro unui fond international destinat intretinerii sitului fostului lagar de exterminare nazist Auschwitz-Birkenau sudul Poloniei), a anuntat, luni, conducerea muzeului, informeaza.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )