Libnet.ro
UNICEF

01:05

Transelectrica plateste peste 30 de mililoane euro pentru retehnologizarea unei statii

România Liberă România Liberă,
Transelectrica plateste peste 30 de mililoane euro pentru retehnologizarea unei statii

Transelectrica va plati peste 30 de mililoane euro pentru retehnologizarea unei statii, conform unui contract semnat intre compania de transport a energiei electrice si Romelectro. Unitatea vizata de lucrari este statia electrica Bradu, un important nod de conexiune a retelelor din Muntenia si Oltenia cu cea din Transilvania. continuă pe România Liberă

BERD analizeaza acordarea unui imprumut de 30 milioane euro pentru Raiffeisen Leasing

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) analizeaza acordarea Raiffeisen Leasing a unui imprumut in lei in valoare de 30 de milioane de euro, destinat finantarii in leasing a companiilor mici si mijlocii.

BERD ar putea acorda un imprumut de 30 mil. euro pentru Raiffeisen Leasing

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) analizeaza acordarea unui imprumut in valoare de 30 de milioane de euro catre Raiffeisen Leasing, destinat finantarii in leasing a companiilor mici si mijlocii.

Transelectrica a semnat un contract de aproape 30 de milioane de euro cu Romelectro pentru retehnologizarea unei statii

Transelectrica, societatea care gestioneaza sistemul national de transport al energiei, a semnat cu Romelectro un contract in valoare de 29,38 milioane euro, fara TVA, pentru retehnologizarea statiei electrice Bradu, un important nod de conexiune a retelelor din Muntenia si Oltenia cu cea din Transilvania.

Romprest incaseaza 2 mil.euro pentru transport si depozitare de pamant si deseuri din cimitire

Administratia Cimitirelor si Crematoriilor Umane Bucuresti va plati 2,4 milioane euro, cu TVA, companiei Romprest Service, pentru servicii de transport si depozitare pamant din lucrari funerare subterane si supraterane, moloz, deseuri si alte resturi.

Parteneriat intre Transelectrica si Romelectro: acestea au semnat un contract pentru retehnologizarea unei statii

Compania de transport a energiei electrice Transelectrica TEL) a semnat cu Romelectro un contract in valoare de 29,38 milioane euro, fara TVA, pentru retehnologizarea statiei electrice Bradu, un important nod de conexiune a retelelor din Muntenia si.

Peste 30 de persoane au fost gasite fara semne vitale in apropierea vulcanului care a erupt in Japonia

Echipele de salvare din Japonia au descoperit peste 30 de persoane in stop cardiac in apropiere de vulcanul care a erupt sambata, potrivit politiei. Trupurile au fost gasite in apropiere de varful Ontake,.

Peste 30 de persoane, gasite fara semne vitale in apropierea vulcanului care a erupt in Japonia

Peste 30 de persoane care se aflau in drumetie au fost gasite duminica de echipele de salvare in stop cardiac in apropiere de vulcanul care a erupt in centru Japoniei, a anuntat politia.

Peste 30 de persoane au fost gasite in stop cardiac aproape de vulcanul care a erupt in Japonia

Peste 30 de persoane care se aflau in drumetie au fost gasite duminica de echipele de salvare in stop cardiac in apropiere de vulcanul care a erupt in centru Japoniei, a anuntat politia, citata de AFP,.

MFE: Finantari de 25 milioane euro pentru cercetare in domeniul medical

Ministerul Fondurilor Europene MFE) lanseaza, prin Autoritatea de Management AM) pentru Programul Operational Sectorial Creserea Competitivitatii Economice POS CCE), axa prioritara 2, o noua cerere de proiecte in valoare de 25 milioane euro pentru dezvoltarea infrastructurii publice de cercetare-dezvoltare existente si crearea de noi infrastructuri: laboratoare, centre de cercetare.

Statul roman plateste peste 100.000 de studenti ca sa faca practica in companii

Statul roman va plati peste 100. 000 de studenti vor primi in acest an universitar pentru a face practica la companii, care, la randul lor, vor putea deconta salariile angajatilor care ii pregatesc, a declarat, luni, ministrul delegat pentru Invatamant.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )