Libnet.ro
UNICEF

15:30

Statul roman plateste peste 100.000 de studenti ca sa faca practica in companii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Statul roman plateste peste 100.000 de studenti ca sa faca practica in companii

Statul roman va plati peste 100. 000 de studenti vor primi in acest an universitar pentru a face practica la companii, care, la randul lor, vor putea deconta salariile angajatilor care ii pregatesc, a declarat, luni, ministrul delegat pentru Invatamant. continuă pe Wall-Street Ro

Novartis: Statul roman trebuie sa permita companiilor sa faca profit

Statul roman trebuie sa permita companiilor sa faca profit in vederea atragerii investitiilor, a declarat Panos Alexakos, directorul pentru Europa Centrala si de Est al Novartis Pharmaceuticals , care arata ca producatorul elvetian va continua.

Palatul Telefoanelor ar putea fi cumparat de statul roman. Pana pe 17 decembrie se va lua o decizie in acest sens

Statul roman se va decide pana pe 17 octombrie daca vrea sa cumpere Palatul Telefoanelor din Bucuresti, a anuntat Ministerul pentru Societatea Informationala, conform Mediafax.

Transelectrica plateste peste 30 de mililoane euro pentru retehnologizarea unei statii

Transelectrica va plati peste 30 de mililoane euro pentru retehnologizarea unei statii, conform unui contract semnat intre compania de transport a energiei electrice si Romelectro. Unitatea vizata de lucrari este statia electrica Bradu, un important nod de conexiune a retelelor din Muntenia si Oltenia cu cea din Transilvania.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1883 seconds )