Libnet.ro
UNICEF

16:00

Transelectrica a semnat un contract de aproape 30 de milioane de euro cu Romelectro pentru retehnologizarea unei statii

Adevărul Adevărul,
Transelectrica a semnat un contract de aproape 30 de milioane de euro cu Romelectro pentru retehnologizarea unei statii

Transelectrica, societatea care gestioneaza sistemul national de transport al energiei, a semnat cu Romelectro un contract in valoare de 29,38 milioane euro, fara TVA, pentru retehnologizarea statiei electrice Bradu, un important nod de conexiune a retelelor din Muntenia si Oltenia cu cea din Transilvania. continuă pe Adevărul

Statia electrica Bradu va fi retehnologizata cu aproape 30 milioane de euro

CNTEE Transelectrica SA a semnat contractul de executie prin care va realiza o investie de aproape 30 milioane de euro pentru retehnologizarea statiei electrice Bradu, arata un comunicat remis astazi Bursei de Valori Bucuresti.

BERD analizeaza acordarea unui imprumut de 30 milioane euro pentru Raiffeisen Leasing

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) analizeaza acordarea Raiffeisen Leasing a unui imprumut in lei in valoare de 30 de milioane de euro, destinat finantarii in leasing a companiilor mici si mijlocii.

Sorin Oprescu: Municipalitatea a investit aproape 180 de milioane de euro in spitalele pe care le administreaza

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, marti, ca in perioada 2009-2013 municipalitatea a investit in jur de 180 de milioane de euro in spitalele pe care le administreaza.

MFE: Finantari de 25 milioane euro pentru cercetare in domeniul medical

Ministerul Fondurilor Europene MFE) lanseaza, prin Autoritatea de Management AM) pentru Programul Operational Sectorial Creserea Competitivitatii Economice POS CCE), axa prioritara 2, o noua cerere de proiecte in valoare de 25 milioane euro pentru dezvoltarea infrastructurii publice de cercetare-dezvoltare existente si crearea de noi infrastructuri: laboratoare, centre de cercetare.

Lichiditate de aproape 2,2 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 9. 490,88 lei 2. 986,75 euro).

BERD ar putea acorda un imprumut de 30 mil. euro pentru Raiffeisen Leasing

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) analizeaza acordarea unui imprumut in valoare de 30 de milioane de euro catre Raiffeisen Leasing, destinat finantarii in leasing a companiilor mici si mijlocii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )