Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sebastian Ghita, atac furibund la adresa lui Cristian Tudor Popescu: E un Scaraotchi al presei romanesti. E turnator la Servicii straine

Antena3 Antena3,
 Sebastian Ghita, atac furibund la adresa lui Cristian Tudor Popescu: E un Scaraotchi al presei romanesti. E turnator la Servicii straine

Fostul lider PSD Sebastian Ghita face noi valuri pe scena politica romaneasca. Si nu doar. Patronul Romania tv lanseaza un atac fara precedent la adresa jurnalistului Cristian Tudor Popescu despre. continuă pe Antena3

DEZVALUIRI. Chiar Ecaterina Andronescu se indoieste de capacitatea lui Sebastian Ghita de a falsifica un raport al Consiliului de Etica. Mihnea Costoiu nu era ministru la momentul respectiv, Ghita era doar un afacerist

Membrii Consiliului National de Etica, dar si fostul ministru al Educatiei de la acea vreme, Ecaterina Andronescu, se indoiesc de capacitatea lui Sebastian Ghita in 2012 un simplu afacerist, iar astazi urmarit penal in mai multe dosare de a falsifica un raport pe baza caruia sefa DNA, Codruta Kovesi, a primit verdict de neplagiat in teza sa de doctorat.

Prietenia Ghita-Kovesi, in favoarea procurorului general. Sebastian Ghita a facut precizari cu privire la autodenuntul sau

Sebastian Ghita a facut precizari cu privire la autodenuntul sau. Deputatul a declarat pentru ziare. com ca nu stie pentru ce fapta penala s-a autodenuntat la Parchetul General, marti, cand a dus o.

Traian Basescu confirma: Codruta Kovesi, apropiata de Sebastian Ghita

Dupa ce premierul Victor Ponta a lansat in spatiul public informatii potrivit carora Laura Codruta Kovesi s-ar cunoaste de multa vreme cu Sebastian Ghita, a fost si randul lui Traian.

Victor Ponta: M-am intalnit prima data cu Kovesi intr-un cadru informal la o podgorie de-a lui Sebastian Ghita

Victor Ponta a declarat ca prima data cand s-a intalnit cu Laura Codruta Kovesi intr-un cadru informal a fost in 2011, la o podgorie detinuta de omul de afaceri Sebastian Ghita, acesta din urma confirmand afirmatia fostului premier, scrie News. ro.

Ponta: M-am intalnit prima data cu Kovesi intr-un cadru informal la o podgorie a lui Sebastian Ghita

Victor Ponta a declarat ca prima data cand s-a intalnit cu Laura Codruta Kovesi intr-un cadru informal a fost in 2011, la o podgorie detinuta de omul de afaceri Sebastian Ghita, acesta din urma confirmand afirmatia fostului premier.

Victor Ponta a dat-o de gol pe Laura Codruta Kovesi: Cum i-a surprins fostul premier pe sefa DNA si Sebastian Ghita

Fostul premier Victor Ponta face lumina in relatia dintre sefa Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, si Sebastian Ghita. Potrivit stiripesurse. ro, Ponta i-ar fi surprins pe cei doi.

Ponta: Am cunoscut-o pe sefa DNA, Codruta Kovesi, la podgoria lui Sebastian Ghita, in 2011. Reactia politicianului

Fostul premier Victor Ponta arunca in aer explicatia sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, despre prietenia cu Sebastian Ghita. intr-un interviu acordat Alessandrei Stoicescu, la emisiunea QA,.

Ponta: Am cunoscut-o pe sefa DNA, Codruta Kovesi, la podgoria lui Sebastian Ghita, in 2011

Fostul premier Victor Ponta arunca in aer explicatia sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, despre prietenia cu Sebastian Ghita. intr-un interviu acordat Alessandrei Stoicescu, la emisiunea QA,.

Laura Codruta Kovesi: Nu am fost, nu sunt si nu voi fi prietena cu inculpatul Sebastian Ghita

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat in interviul pentru Europa FM ca nu se cunoaste cu Sebastian Ghita, asa cum deputatul sustinea atunci cand a vorbit despre teza de doctorat a sefei DNA.

Casa de Asigurari de Sanatate a castigat definitiv procesele legate de cardul de sanatate. Firma care se va ocupa de mentenanta, fondata de Sebastian Ghita

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) a castigat definitiv procesele pe care le avea cu Hewlett-Packard Romania HP) si cu European Funds Invest care contestau atribuirea prin licitatie catre Teamnet a unor contracte de mentenanta a sistemului IT al cardului de sanatate si a platformei Informatice din Asigurarile de Sanatate. Teamnet a fost fondata de catre deputatul Sebastian Ghita.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )