Libnet.ro
UNICEF

13:00

Sebastian Ghita: De un an se doreste sa fac denunturi impotriva lui Victor Ponta

Hotnews Hotnews,
 Sebastian Ghita: De un an se doreste sa fac denunturi impotriva lui Victor Ponta

Deputatul Sebastian Ghita a declarat luni ca de un an de zile se doreste sa faca denunturi impotriva fostului premier si coleg de partid Victor Ponta, dupa ce a fost audiat de Comisia Juridica a Camerei Deputatilor, in urma cererii procurorilor DNA de retinere si arestare a sa. continuă pe Hotnews

Deputatul Sebastian Ghita reclama presiuni asupra sa, pentru a face denunt impotriva lui Victor Ponta

Deputatul Sebastian Ghita a sustinut in fata presei ca de un an de zile se fac presiuni asupra sa, pentru a face denunt impotriva fostului premier Victor Ponta.

Ce a declarat Sebastian Ghita despre Victor Ponta

Deputatul Sebastian Ghita a precizat marti ca procurorul Liviu Tudose a mers la Victor Ponta pentru a-i duce o invitatie la un concert al Filarmonicii din Ploiesti, iar el nu a fost prezent la aceasta.

MOTIVELE pentru care DNA cere retinerea si ARESTAREA deputatului Sebastian Ghita. Victor PONTA apare in referat

Procurorii DNA cer retinerea si arestarea deputatului Sebastian Ghita pentru mai multe infractiuni grave pe care le-a comis sub paravanul protectiei autoritatilor.

La ce smecherii au recurs deputatii juristi pentru a-l salva pe Sebastian Ghita

Comisia Juridica a dat aviz negativ pentru arestarea depuatatul Sebastian Ghita, independent pe hartie, dar foarte apropiat in continuare de PSD. Asta o doveste chiar votul de azi, favorbail la mustata lui Ghita. Plenul Camerei va da maine votul final si sunt sanse mari ca prietenul lui Victor Ponta sa fie scapat de catuse.

Comisia Juridica: Sebastian Ghita poate fi retinut, dar nu poate fi arestat

Comisia juridica a Camerei Deputatilor da marti avizul pe cererile DNA de retinere si arestare a deputatului Sebastian Ghita. Decizia finala o au insa colegii lui Ghita care ar putea vota.

Comisia juridica din Camera Deputatilor da aviz pe cererea DNA de arestare a lui Sebastian Ghita

Comisia juridica a Camerei Deputatilor da marti avizul pe cererile DNA de retinere si arestare a deputatului Sebastian Ghita. Decizia finala o au insa colegii lui Ghita care ar putea vota.

Manevrele cu care Sebastian Ghita a castigat prima batalie cu procurorii

Deputatii din Comisia juridica au avizat, marti, favorabil cererea DNA de retinere a deputatului PSD Sebastian Ghita, dar au respins solicitarea de arestare preventiva a acestuia. Avizul comisiei este consultativ, iar decizia finala va apartine plenului Camerei Deputatilor, care se va reuni miercuri.

Surse: Sebastian Ghita i-a cerut in genunchi lui Liviu Tudose sa il salveze pe Mircea Cosma de o ancheta / Tudose sustine ca Ponta i-ar fi oferit, la inceputul lui 2014, conducerea Departamentului pentru Lupta Antifrauda

Deputatul Sebastian Ghita i-a cerut procurorului Liviu Tudose, fost sef al Parchetului de pe langa Curtea de Apel PCA) Ploiesti, sa il salveze pe presedintele Consiliului Judetean CJ) Prahova de o ancheta a acestei structuri, iar pentru aceasta Ghita s-ar fi asezat in genunchi in fata magistratului, au declarat surse judiciare pentru Agerpres.

Ce risca liberalii care lipsesc nemotivat de la voturile privind TVR si cazul lui Sebastian Ghita

Liberalii care vor lipsi nemotivat la voturile pentru alegerea presedintelui-director general al TVR si solicitarea procurorilor Directiei Anticoruptie DNA) in cazul deputatului Sebastian Ghita nu se vor regasi pe liste la alegerile parlamentare, a anuntat, marti, copresedintele PNL Alina Gorghiu.

Deputatul 0. Sebastian Ghita a incasat 800 de euro pentru fiecare secunda vorbita in Parlament

Parlamentarul Sebastian Ghita nu a vorbit nici macar un minut in plenul Camerei Deputatilor. in schimb, a incasat un salariu cumulat de zeci de mii de euro.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )