Libnet.ro
UNICEF

07:00

Sebastian Ghita: Servicii secrete straine recruteaza oameni din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sebastian Ghita: Servicii secrete straine recruteaza oameni din Romania

Deputatul Sebastian Ghita a afirmat, la un post de televiziune, ca servicii secrete straine ar face recrutari in Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Sebastian Ghita: Serviciile secrete straine au oameni in politica, presa si justitia din Romania

Deputatul Sebastian Ghita, membru in Comisia de control a SRI din Parlament, a declarat ca servicii secrete straine fac spionaj si recruteaza si in justitie, si in presa, si in politica.

Sebastian Ghita: in Romania opereaza servicii secrete straine care recruteaza in politica, in justitie si in presa

Deputatul Sebastian Ghita a vorbit, intr-un interviu acordat B1 TV, despre activitatea Comisiei parlamentare a SRI, dar si despre serviciile secrete straine.

Sebastian Ghita crede ca serviciile straine fac spionaj in Romania si recruteaza oameni din Justitie, politica sau presa

Serviciile straine fac spionaj in Romania si recruteaza oameni din Justitie, politica sau chiar presa. Dezvaluirea a fost facuta chiar de unul dintre membrii Comisiei parlamentare de control a SRI, Sebastian.

Sebastian Ghita crede ca serviciile straine fac spionaj in Romania si recruteaza oameni din Justitie, politica sau presa (VIDEO)

Serviciile straine fac spionaj in Romania si recruteaza oameni din Justitie, politica sau chiar presa. Dezvaluirea a fost facuta chiar de unul dintre membrii Comisiei parlamentare de control a SRI, Sebastian.

VIDEO Sebastian Ghita, la B1TV: Cred cu tarie ca pe teritoriul Romaniei actioneaza servicii de spionaj, partenere si inamice, care recruteaza in politica, justitie si in presa/ Mai devreme sau mai tarziu mi-as dori sa preiau functia de ministru al Comuni

Deputatul Sebastian Ghita, membru al Comisiei Comisiei permanente comune a Parlamentului pentru exercitarea controlului asupra activitatii SRI, a declarat intr-un interviu difuzat sambata seara de B1TV ca este convins de faptul ca pe teritoriul tarii noastre actioneaza servicii de spionaj, partenere sau inamice, care recruteaza in politica, justitie si in presa.

Sebastian Ghita neaga ca ar fi primit bani de la Dorin Cocos, prin intermediul SRI

Deputatul Sebastian Ghita neaga acuzatiile aduse de Elena Udrea care a declarat ca acesta ar fi incasat o jumatate de milion de euro, prin intermediul Serviciului Roman de Informatii SRI), de la Dorin Cocos pentru televiziunea pe care o patroneaza.

VIDEO Sebastian Ghita raspunde acuzatiilor Elenei Udrea: Nu a venit niciun ban de la Dorin Cocos sau de la vreo firma a dansului la Romania TV

Deputatul Sebastian Ghita a declarat intr-un interviu difuzat sambata seara de B1TV, ca nu a primit niciun ban de la omul de afaceri Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea. Parlamentarul a fost intrebat de realizatorul emisiunii Dan Andronic daca a luat 500. 000 de euro de la Cocos pentru Romania TV, tranzactia fiind intermediata de sful interimar al SRI Florin Coldea, precum sustine Elena Udrea.

Subiectele Zilei: Cum a platit Ministerul de Interne 4,7 milioane euro fratelui lui Sebastian Ghita pentru un Call Center care nu functioneaza; Cardul de sanatate, inca o belea: nu merge softul; Cine este omul care a acuzat Romania ca vinde arme Statului

Alina Bica si Petre Toba vor fi audiati in dosarul lui Traian Berbeceanu. Fostul sef al DIICOT, Alina Bica, seful Politiei, Petre Toba si mai multi procurori urmeaza. Clasamentul celor mai scumpe servicii publice din tara. Serviciul de iluminat public este cu 4 lei mai scump la Focsani decat la Braila - reiese dintr-o harta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )