Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sebastian Ghita: Teza de doctorat a Codrutei Kovesi nu a fost verificata. Ea a facut modificari pe un draft al raportului tehnic

Hotnews Hotnews,
 Sebastian Ghita: Teza de doctorat a Codrutei Kovesi nu a fost verificata. Ea a facut modificari pe un draft al raportului tehnic

Sebastian Ghita a sustinut duminica, la B1 Tv, ca membrii comisiei care trebuia sa analizeze daca teza de doctorat a Codrutei Kovesi constituie sau nu un plagiat nu au verificat cu adevarat lucrarea, iar Kovesi ar fi vazut un draft al raportului, pe care ar fi facut corecturi si adnotari, sustine deputatul, potrivit News. ro. continuă pe Hotnews

Sebastian Ghita: Teza de doctorat a Codrutei Kovesi nu a fost verificata

Deputatul Sebastian Ghita a afirmat, duminica, la B1 TV, ca membrii comisiei care trebuia sa analizeze daca teza de doctorat a Codrutei Kovesi constituie un plagiat nu au verificat cu adevarat lucrarea, iar Kovesi a vazut un draft al raportului, pe care ar fi facut corecturi si adnotari.

Ghita: Teza de doctorat a Codrutei Kovesi nu a fost verificata; ea a facut modificari pe un draft al raportului tehnic

Deputatul Sebastian Ghita a afirmat, duminica, la B1 TV, ca membrii comisiei care trebuia sa analizeze daca teza de doctorat a Codrutei Kovesi constituie un plagiat nu au verificat cu adevarat lucrarea, iar Kovesi a vazut un draft al raportului, pe care ar fi facut corecturi si adnotari.

Universitatea de Vest din Timisoara a primit punctul de vedere al Scolii Doctorale in legatura cu teza de doctorat a Codrutei Kovesi

Conducerea Universitatii de Vest UVT) din Timisoara i-a solicitat Scolii Doctorale de la Facultatea de Drept, unde Laura Codruta Kovesi a sustinut teza de doctorat, un punct de vedere asupra lucrarii scrise de sefa DNA. Scoala doctorala de la Drept a mai emis un punct de vedere pe aceasta tema in 2012. Reprezentantii UVT au facut un anunt luni seara, dupa primirea raspunsului de la Scoala Doctorala.

Teza de doctorat a Laurei Kovesi nu va fi analizata sub suspiciunea de plagiat. Sesizarea Asociatiei GRAUR catre Ministerul Educatiei nu este valida

Consiliul National de Atestare a Titlurilor CNATDCU) nu va analiza teza de doctorat a Laurei Codruta Kovesi, desi Grupul pentru Reforma si Alternativa Universitara GRAUR) sustine ca a transmis prin posta rapida Ministerului Educatiei o solicitare in acest sens. Pentru a fi conforma, sesizarea trebuie depusa la Unitatea Executiva pentru Finantarea invatamantului Superior, a Cercetarii si Dezvoltarii si Inovarii.

Laura Codruta Kovesi: Nu am fost, nu sunt si nu voi fi prietena cu inculpatul Sebastian Ghita

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat in interviul pentru Europa FM ca nu se cunoaste cu Sebastian Ghita, asa cum deputatul sustinea atunci cand a vorbit despre teza de doctorat a sefei DNA.

Sebastian Ghita lanseaza acuzatii incendiare: Laura Codruta Kovesi si-a obtinut al doilea mandat santajandu-l pe Iohannis

Sebastian Ghita a vorbit la emisiunea Dialoguri Incomode de la B1 TV, moderata de Laurentiu Botan, despre scandalul in care acesta este implicat, referitor la asa-zisa lucrare de doctorat plagiata a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

Sebastian Ghita lanseaza acuzatii incendiare: Laura Codruta Kovesi si-a obtinut al doilea mandat santajandu-l pe Iohannis (VIDEO)

Sebastian Ghita a vorbit la emisiunea Dialoguri Incomode de laB1 TV, moderata de Laurentiu Botan, despre scandalul in care acesta este implicat, referitor la asa-zisa lucrare de doctorat plagiata a.

Un ONG a sesizat Ministerul Educatiei si Universitatea de Vest din Timisoara in cazul lucrarii de doctorat a Codrutei Kovesi pentru 11 situatii de plagiat

Asociatia Grupul pentru Reforma si Alternativa Universitara GRAUR) Cluj-Napoca sustine ca in urma unei analize a lucarii de doctorat a Laurei Codruta Kovesi s-au descoperit 11 situatii de plagiat.

Traian Basescu confirma: Codruta Kovesi, apropiata de Sebastian Ghita

Dupa ce premierul Victor Ponta a lansat in spatiul public informatii potrivit carora Laura Codruta Kovesi s-ar cunoaste de multa vreme cu Sebastian Ghita, a fost si randul lui Traian.

Victor Ponta: M-am intalnit prima data cu Kovesi intr-un cadru informal la o podgorie de-a lui Sebastian Ghita

Victor Ponta a declarat ca prima data cand s-a intalnit cu Laura Codruta Kovesi intr-un cadru informal a fost in 2011, la o podgorie detinuta de omul de afaceri Sebastian Ghita, acesta din urma confirmand afirmatia fostului premier, scrie News. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )