Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ce secret a fost obligata sa pastreze prima femeie care a ajuns in spatiu

Antena3 Antena3,
Ce secret a fost obligata sa pastreze prima femeie care a ajuns in spatiu

S-a nascut intr-o familie modesta, de tarani, a lucrat intr-o fabrica de textile si a efectuat zeci de salturi cu parasuta. A fost una dintre cele cinci femei recrutate, in secret, pentru o. continuă pe Antena3

Ce secret a fost obligata sa pastreze timp de 30 de ani prima femeie care a ajuns in spatiu

S-a nascut intr-o familie modesta, de tarani, a lucrat intr-o fabrica de textile si a efectuat zeci de salturi cu parasuta. A fost una dintre cele cinci femei recrutate, in secret, pentru o.

O adolescenta de 17 ani a fost obligata sa se prostitueze intr-un hotel. Proxenetii ei au fost retinuti

O adolescenta de 17 ani a fost tinuta cu forta intr-un hotel din Petrosani si obligata sa se prostitueze. Doi barbati, cei care i-ar fi procurat clientii, si ar fi obtinut cel putin 3. 000 e lei de pe urma infractiunii de proxenetism, au fost retinuti de anchetatori.

O fotografie cu o femeie care sta la plaja a devenit virala, din cauza unui mic detaliu. Ce se afla in spatele tinerei (FOTO)

Imaginea unei femei care sta la plaja a devenit virala din cauza unui mic detaliu care scapa la prima vedere. in spatele tinerei se afla o alta persoana se sex feminin, aproape invizibila din cauza.

Imaginile cu Michelle Obama care au produs agitatie pe internet. Cum a fost surprinsa fosta Prima Doamna

Tot ce a trebuit safacafosta Prima Doamnaa constat in lasarea parului sau in modnatural, moment in careinternetul a intrat intr-ofrenezie. Ea poate nu a .

Sase persoane au murit si 18 au fost ranite, intr-o explozie care a avut loc in orasul Lahore

Sase persoane au murit si 18 au fost ranite, intr-un atac sinucigas care a avut loc in orasul Lahore din estul Pakistanului, a anuntat un oficial al politiei/ .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2166 seconds )