Libnet.ro
UNICEF

16:30

Secretarul general al NATO da Romania ca exemplu pentru initiativa infiintarii Comandamentului de Divizie Sud-Est

B1 B1,
Secretarul general al NATO da Romania ca exemplu pentru initiativa infiintarii Comandamentului de Divizie Sud-Est

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a dat ca exemplu Romania pentru initiativa de a infiinta Comandamentul Multinational de Divizie Sud-Est, unul dintre cele doua centre de comanda-control ale NATO. continuă pe B1

Jens Stoltenberg da Romania ca exemplu pentru initiativa infiintarii Comandamentului de Divizie Sud-Est

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a dat ca exemplu Romania pentru initiativa de a infiinta Comandamentul Multinational de Divizie Sud-Est, unul dintre cele doua centre de comanda-control ale NATO care vor fi constituite pe teritoriul tarii noastre. La conferinta de presa de joi care a marcat incheierea reuniunii ministrilor Apararii de la Bruxelles, Jens Stoltenberg a dat ca exemplu Romania pentru initiativa de a infiinta Comandamentul Multinational de Divizie Sud-Est, potrivit Mediafax.

Secretar general NATO: Nu exista un risc IMEDIAT pentru Romania si Bulgaria, din partea Rusiei

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, spune ca nu exista inca un risc imediat pentru Romania si Bulgaria din partea Rusiei, dar ca actiuni agresive ale acesteia sunt nu doar in Ucraina, ci si in.

Secretarul General al ONU cere crearea unui coridor umanitar in Debaltevo

Secretarul General al Organizatiei Natiunilor Unite Ban Ki-moon a anuntat ca este profund ingrijorat de situatia din estul Ucrainei, in special de cea a civililor care au ramas fara conditii de trai de baza.

Analisti americani: SUA ar trebui sa subventioneze exportul de armament ofesiv avansat catre Romania si alte state NATO est-europene, pentru a se apara de Rusia

Statele Unite ar trebui sa inlesneasca si chiar sa subventioneze exporturile de armament ofensiv avansat catre state NATO din Europa Centrala si de Est, inclusiv Romania, pentru a putea raspunde rapid la eventuale agresiuni rusesti precum cea din Ucraina - se arata intr-o analiza efectuata recent de Center for European Policy Analysis, un think-tank independent cu sediul la Washington.

Romania, model pentru Bulgaria: Cetatenii bulgari cer declansarea unei lupte anti-coruptie si vor sa trimita judecatorii la cursuri in Bucuresti

Arestarile si condamnarile in cazurile de coruptie din Romania au devenit subiectul presei bulgare, acestea atragand comentarii ale cititorilor care cer declansarea unei lupte anti-coruptie la ei in tara sau.

Produs in Romania: Inovatie pentru sanatate

Romania urca rapid in clasamentul tehnologiei de ultima generatie folosita in stomatologie, in urma investitiilor din ultimii ani. Ba mai mult, avem sanse sa ajungem pe prima pozitie, apreciaza medicul.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )