Libnet.ro
UNICEF

15:00

Sectiile de votare s-au deschis iar peste 18 milioane de romani pot participa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sectiile de votare s-au deschis iar peste 18 milioane de romani pot participa

Udrea: Am votat pentru o Romanie frumoasa *Melescanu: A fost greu de gasit numele pe buletinul de vot, scris foarte mic *Corlatean: Am votat cu gandul la fratii nostri din Basarabia *Presedintele unei sectii de votare din Gorj, cercetat penal dupa ce a pierdut stampila de control Sectiile de votare pentru pentru primul tur al alegerilor prezidentiale s-au deschis, azi, la ora 07:00, fiind asteptati la urne 18. 326 de alegatori, dintre care 1. 196 in Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO/ LIVETEXT Peste 18 milioane de romani, asteptati la vot/ Atat Victor Ponta, cat si Traian Basescu au fost intampinati de sustinatori la vot

Cetatenii romani cu varsta de peste 18 ani voteaza duminica in primul tur de scrutin al alegerilor prezidentiale. Sectiile de votare s-au deschis la ora 07. 00 si se vor inchide la ora 21. Sunt asteptati la vot 18. 326 de alegatori inscrisi pe listele electorale, potrivit Autoritatii Electorale Permanente. Intra in material pentru relatarea LIVE TEXT a principalelor evenimente si declaratii din ziua votuluiCiteste: Cum votezi duminica la alegerile prezidentiale 2014: Daca esti in alt oras, poti vota la orice sectie de votare, pentru detalii legate de procedura de votare, candidati, atributiile presedintelui---20:19 Monica Macovei si Catalin Predoiu cer demisia Guvernului Ponta pentru proasta organizare a alegerilor, Klaus Iohannis le multumeste celor care au iesit la vot in ciuda organizarii defectuoase19:53 Federatia asociatiilor de romani din Europa solicita Biroului Electoral Central sa prelungeasca programul la sectiile de votare din strainatate unde sunt cozi. Asociatia cere si demisia ministrului Titus Colatean19:51 Protest duminica seara in fata Ministerului Afacerilor Externe in semn de solidaritate cu romanii din strainatate care stau ore in sir la coada ca sa voteze.

S-au deschis sectiile de votare din Rmania. Peste 18 milioane de romani sunt asteptati la vot

Sectiile de votare din Romania s-au deschis la ra 07. 00, la urne fiind asteptati peste 18 milioane de romani care sa-si aleaga viitorul presedinte pentru urmatorii cinci ani.

S-au deschis sectiile de votare din Romania. Peste 18 milioane de romani sunt asteptati la vot

Sectiile de votare din Romania s-au deschis la ra 07. 00, la urne fiind asteptati peste 18 milioane de romani care sa-si aleaga viitorul presedinte pentru urmatorii cinci ani.

Sectiile de votare s-au deschis: Peste 18 milioane de alegatori, asteptati la urne pentru a-si alege presedintele

Sectiile de votare pentru pentru primul tur al alegerilor prezidentiale s-au deschis, duminica, la ora 07. 00, fiind asteptati la urne 18. 326 de alegatori. Conform celor mai recente date furnizate de Autoritatea.

Peste 18 milioane de romani, asteptati duminica la vot

Romanii sunt asteptati maine la vot, peste 18 milioane de cetateni avand dreptul de a se pronunta asupra viitorului presedinte al tarii. Statisticile oficiale arata ca mai mult de 200. 000 de tineri care abia au implinit varsta de 18 ani suplimenteaza corpul celor cu drept de vot. Iata cateva date referitoare la modul in care va puteti exercita acest drept, prezentate de Mediafax.

Monica Macovei solicita prelungirea programului in sectiile de votare din strainatate unde sunt cozi. / Biroul Electoral pentru Sectiile din Strainatate: Prelungirea programului nu e de competenta noastra

Monica Macovei, candidat independent la alegerile prezidentiale, a solicitat, duminica, prelungirea programului in sectiile de votare din strainatate daca la ora 21:00, ora la care este prevazuta inchiderea acestora, inca mai sunt cetateni romani care stau la coada pentru a vota. Intre timp, Biroul Electoral pentru Sectiile din Strainatate a anuntat ca Prelungirea programului de votare nu este de competenta Biroului Electoral Nr. 48 pentru Sectiile de Votare din Strainatate.

BEC: Sectiile de votare pot solicita suplimentarea formularelor necesare procesului electoral de la prefecti

Biroul Electoral Central BEC) precizeaza intr-un comunicat, in conditiile semnalarii a numeroase sesizari referitoare la epuizarea materialelor necesare procesului electoral in cadrul birourilor electorale ale sectiilor de votare, cum ar fi formulare declaratie pe propria raspundere, ca sectiile de votare pot solicita suplimentarea materialelor necesare procesului electoral de la prefecti, care au obligatia de a asigura tiparirea formularelor, tabelelor electorale si a declaratiilor pe propria raspundere.

Alegeri prezidentiale 2014. Monica Macovei cere prelungirea programului in sectiile de votare din strainatate si a depus mai multe contestatii

Monica Macovei, candidat independent la Presedintia Romaniei, cere prelungirea programului sectiilor de votare din strainatate daca la ora 21. 00 inca mai este lume la coada, dupa ce in mai multe capitale europene, dar si in alte orase s-au format cozi cu cetateni romani care asteapta de ore bune sa voteze.

Constanta: Peste 18.000 de persoane au votat pe liste suplimentare

Aproximativ 18. 000 de persoane au votat pe liste suplimentare la Constanta, iar alte peste 1. 500 au solicitat urna mobila, relateaza Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )