Libnet.ro
UNICEF

12:30

Secvential. Imagini inedite din Romania PIERDUTA

Antena3 Antena3,
Secvential. Imagini inedite din Romania PIERDUTA

In iunie 1940, intreaga Romanie s-a oprit in loc atunci cand s-a dat vestea ca o bucata importanta din pamantul patriei a disparut. Este vorba de momentul in care toate clopotele din Romania au batut. continuă pe Antena3

Ce judete din Romania vor beneficia de Acordul de mic trafic cu Ucraina

Aproape 700 de localitati din opt judete din Romania si 662 de sate si orase din Ucraina vor beneficia de Acordul de mic trafic de frontiera, intrat in vigoare in 14 mai, care reglementeaza trecerea frecventa a granitei de catre rezidentii din zona de frontiera a celor doua tari.

Israelienii de la RR Media cumpara compania Eastern Space Systems din Romania

RR Media, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii media digitale,a avchizitionat compania Eastern Space Systems ESS) din Romania, firma care oferea solutii pentru managementul si distributia de servicii sau consultanta.

Adversarele jucatoarelor din Romania in primul tur la Roland Garros

Vedeti pe cine vor intalni cele cinci jucatoare din Romania calificate direct pe tabloul principal de la Roland Garros. Acestora li s-ar putea adauga si Sorana Cirstea, jucatoare care evolueaza vineri in ultimul tur al calificarilor.

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania cere Comisiei parlamentare de control a SRI sa verifice daca serviciul secret s-a implicat in actul de justitie

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania cere Comisiei parlamentare de control a SRI sa verifice daca serviciul secret s-a implicat in actul de justitie, dincolo de limitele legii. Judecatorii si.

Burgerfest, primul festival din Romania dedicat burgerilor, se deschide in acest week-end

Burgerfest, primul festial din Romania dedicat burgerilor, se va deschide vineri, pe 22 mai, la Arena Verde Stop din Bucuresti, incepand cu ora 17:00.

Tribunalul Bucuresti s-a pronuntat: Instantele din Romania nu pot judeca dosarul in care un german sustine ca e fiul regelui Mihai I

Tribunalul Bucuresti a decis ca instantele din Romania nu pot judeca dosarul in care cetateanul german Dieter Stanzeleit, pretins fiu al regelui Mihai I, cere stabilirea paternitatii, hotararea putand fi.

Comunitatea homosexuala din Romania, amenintata cu MOARTEA

Pe afisul care anunta informatii despre locatia marsului sustinut de comunitatile homosexuale din Romania, a aparut un mesaj discriminator la adresa minoritatilor gay din Romania. Astfel, pe afis a fost scris mesajul Moarte bulangiilor.

in plin scandal legat de defrisari, cu mii de oameni in strada, cu promisiuni peste promisiuni de la guvernanti, lemnul circula pe drumurile din Romania in camioane fara numere de inmatriculare (VIDEO)

In plin scandal privind defrisarile ilegale din Romania, camioane fara numere de inmatriculare circula nestingherite pe drumurile forestiere ticsite de busteni. Camionul din inregistrare, incarcat cu zeci.

O noua actrita din Romania face furori la Cannes! Silvia Busuioc, eleganta la premiera filmului regizat de Mick Davis!

Actritele de origine romana fac furori anul acesta la Festivalul de Film de la Cannes. De data asta, Silvia Busuioc s-a numarat printre invitatii de seama de la premiera filmului de scurt metraj romanesc Lingura veche, care a avut loc in cadrul celebrului festival! .

Duster Pick-up cu patru usi, surprins in premiera pe soselele din Romania. Cum arata modelul

Un model Duster Pick-up cu patru usi a fost surprins in premiera in Romania. Aflat in probe, noul Duster a fost fotografiat de un angajat al Automobile Dacia in jurul orasului Pitesti. Acesta a publicat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )