Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sedinta de constituire a Consiliului Local are loc pe 23 iunie. PSD are majoritatea

Adevărul Adevărul,
Sedinta de constituire a Consiliului Local are loc pe 23 iunie. PSD are majoritatea

Castigatorii alegerilor se intalnesc joi, 23 iunie, la ora 14. 00 pentru constituirea Consiliului Local. Majoritatea se afla in mainile social-democratilor, cu 8 mandate obtinute, care au batut palma cu Partidul Dreptatii SocialePDS), reprezentat de fostul primar al Calarasiului, Nicolae Dragu, care are 3 mandate. continuă pe Adevărul

Vot imprevizibil in prima sedinta a Consiliului local Sebes. Adrian Bogdan (PNL), ales viceprimar

Consiliul local Sebes se intruneste joi, 23 iunie, in prima sedinta din mandatul 2016 2020. Pe ordinea de zi sunt validarea mandatelor consilierilor locali, depunerea juramantului de catre acestia si de catre primarul ales, Dorin Nistor, precum si alegerea viceprimarului.

Sedinta de constituire a Consiliului Judetean Gorj a fost amanata. Motivul pentru care a fost luata acesta hotarare

Sedinta de constituire a Consiliului Judetean Gorj a fost amanata de catre prefectul judetului Gorj, Gheorghe Paraschivu, pentru ca unul dintre partidele care fac parte din Consiliul Judetean nu a depus raportul detaliat al veniturilor si cheltuielilor.

Loto 6/49, Loto 5/40, Joker. Numerele extrase joi, 23 iunie

Joi, 23 iunie, Loteria Romana a organizat noi trageri pentru jocurile Loto 6/49, Loto 5/40, Joker, Noroc, Noroc Plus si Super Noroc. Report de 3,14 milioane euro la categoria I a jocului Loto 6/49 si de peste 2,33 milioane euro la Joker.

Curs valutar 23 iunie. Euro scade, francul elvetian creste

Cursul valutar valabil pentru joi, 23 iunie, indica o scadere a cotatiei monedei unice europene, in paralel cu o crestere a dolarului american si a francului elvetian .

23 iunie in istorie: Antarctica obtine protectie internationala. Republica Moldova obtine suveranitatea

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 23 iunie .

Horoscop zilnic, 23 iunie 2016: Taurii revin la sentimente mai bune fata de prieteni

Horoscop zilnic, 23 iunie 2016: racii beneficiaza de ajutorul prietenilor mai tineri, fecioarele primesc vesti bune de la rude, scorpionii atrag simpatia membrilor familiei, iar capricornii spera la o schimbare majora.

Astazi are loc votul decisiv pentru ramanerea Marii Britanii in UE/ Actualizare permanenta

ACTUALIZARE 07:53 Tabara In si-a recapatat avansul inaintea referendumului asupra UE Campania pentru ca Marea Britanie sa ramana in Uniunea Europeana si-a recapatat avansul asupra taberei rivale Out afara) inaintea referendumului de astazi asupra apartenentei la UE, potrivit unui sondaj YouGov pentru ziarul The Times, informeaza Reuters.

Horoscop zilnic, 23 iunie. Zi importanta pe plan profesional

Berbec Esti hotarat sa faci curatenie in toate relatiile de prietenie sau protectorat si chiar daca mai oscilezi, razele astrelor te vor impinge puternic de la spate sa faci ce trebuie. Pare neclar cine.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )