Libnet.ro
UNICEF

21:00

Sef DNA: Tot mai multe persoane ne sesizeaza privind fraude la achizitiile publice, pe fondul cresterii increderii in procurori. Fondurile nationale, mai expuse la frauda decat cele europene

Hotnews Hotnews,
 Sef DNA: Tot mai multe persoane ne sesizeaza privind fraude la achizitiile publice, pe fondul cresterii increderii in procurori. Fondurile nationale, mai expuse la frauda decat cele europene

Fondurile nationale sunt mai expuse la fraude decat banii europeni, in Romania, pentru ca in cazul fondurilor comunitare regelemntarile sunt mai stricte, a declarat, vineri, procurorul-sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie, Calin Nistor. In ultima perioada, tot mai multe persoane, unele implicate in domeniul fraudelor in achizitiile publice, sisizeaza DNA, a mentionat el. continuă pe Hotnews

Copilotul sinucigas din Franta are sustinatori pe facebook: Mai multe persoane sunt de acord cu decizia acestuia

Copilotul care a prabusit avionul intentionat avionul Airbus A 320 in Alpii francezi, are sustinatori pe facebook. Mai multe persoane sunt de acord cu decizia sinucigasa pe care a luat-o pilotul si publica.

Protest impotriva imunitatii parlamentare in mai multe orase din tara

ACTUALIZARE 20:08 Protestatarii s-au adunat in Bucuresti, Cluj, Sibiu, Constanta, Iasi si Timisoara Proteste fata de imunitatea parlamentarilor si de avizul negativ dat de senatori in cazul lui Dan Sova au avut si mai au loc, astazi, in mai multe orase, respectiv in Capitala, Cluj, Sibiu, Constanta, Iasi sau Timisoara.

New York: Un incendiu a cuprins mai multe cladiri cartierul East Village. O persoana a fost ranita grav

Un incendiu a cuprins joi mai multe cladiri de locuit si comerciale in cartierul East Village din New York, o persoana fiind ranita grav, potrivit unor surse din randul pompierilor, citate de AFP. Incendiul a.

in Oltenia se inregistreaza cele mai multe cazuri de tuberculoza

Tuberculoza este un pericol permanent pentru populatie - desi agentul microbian Koch a fost descoperit cu mai bine de un secol in urma si desi exista antibiotice care trateaza cu succes afectiunea. Potrivit Directiei de Sanatate Publica Mehedinti, Romania ramane tara din UE cu cele mai multe cazuri de tuberculoza, peste 34. 000 in 2013), dintre care 1. 500 cazuri de tuberculoza multidrog-rezistenta.

Mai multe curse aeriene ale Germanwings, anulate: pilotii au refuzat sa zboare

Mai multe zboruri ale companiei Germanwings au fost anulate, marti, dupa ce echipajele au refuzat sa zboare, asta dupa ce au aflat ca aeronava prabusita in Alpii Francezi fusese tinuta la sol timp de o ora pentru reparatii, cu o zi inaintea.

Top 10: aeronavele implicate in cele mai multe accidente aviatice. Tarom are flota plina de astfel de exemple

Primele zece modele de avioane care au avut cele mai multe accidente de-a lungul timpului au impreuna peste 350 de incidente. Brandul american Boeing este de departe lider cu trei modele de aeronave care au avut impreuna circa 200 de accidente 57%).

Logitech MX Master, un mouse pentru cei care folosesc mai multe dispozitive simultan

Logitech anunta lansarea mouse-ului Logitech MX Master, destinatutilizatorilor care lucreaza pe mai multe ecrane, dispozitive si sisteme de operare, se arata intr-un comunicat remis Playtech. Logitech MX Master Wireless Mouse este un mouse personalizabil extrem de frumos, controlul, precizia si viteza fiind atuurile lui principale, a precizat Charlotte Johs, vice presedinte global al segmentului de [].

Mai multe proprietati ale omului de afaceri Adrian Porumboiu, scoase la licitatie de Fisc

Fiscul a scos la vanzare mai multe proprietati ale firmelor detinute de omul de afaceri Adrian Porumboiu. Este vorba despre un popas turistic, un restaurant, o padure si un teren agricol. Acestea se.

Falsi ofiteri DNA sau DIICOT solicita telefonic date privind cardurile bancare

Persoane necunoscute care se dau drept ofiteri DNA sau DIICOT contacteaza la intamplare clienti ai bancilor si ii anunta ca au fost inregistrate operatiuni financiare facute de pe cardul lor in diferite dosare penale. Falsii ofiteri solicita apoi datele de pe card, iar cei care le furnizeaza se trezesc imediat fara banii din conturi.

Metoda Accidentul a intrat in faza pe card bancar. Falsi ofiteri DNA sau DIICOT solicita telefonic date privind cardurile bancare dupa care le folosesc la cumparaturi online

Metoda de tepuit Accidentul s-a perfectionat. Daca inainte hotii te sunau sa iti spuna ca o ruda apropiata a avut un accident si ca are urgenta nevoie de bani, acum infractorii au trecut la nivelul urmator. Se dau drept reprezentanti ai Parchetelor, DNA sau DIICOT si iti comunica faptul ca au fost sesizate operatiuni financiare facute de pe cardul tau in diferite dosare penale aflate in cercetare. Pentru verificare, ti se solicita datele de pe card, iar cei care le furnizeaza se trezesc imediat fara banii din conturi. Sunt sute de cazuri la nivelul intregului sistem bancar. E vorba pana acum de circa 5 banci mari, din cate am fost sesizati. Ii rugam pe clienti sa nu furnizeze niciodata telefonic date personale sau pe cele referitoare la mijloacele de plata de care dispun, au confirmat pentru HotNews surse apropiate situatiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )