Libnet.ro
UNICEF

17:30

Sef OPC Constanta si inspector ANAF, trimisi in judecata, in arest preventiv

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sef OPC Constanta si inspector ANAF, trimisi in judecata, in arest preventiv

Procurorii DNA l-au trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pe Mihai Perifan, sef al Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Constanta, pentru savarsirea infractiunii de dare de mita. continuă pe Ziarul Bursa

Sef OPC Constanta si inspector ANAF, trimisi in judecata, in arest preventiv

Procurorii DNA l-au trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pe Mihai Perifan, sef al Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Constanta, pentru savarsirea infractiunii de dare de mita.

Seful OPC Constanta a fost trimis in judecata de DNA pentru dare de mita

Seful Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Constanta, Mihai Perifan, si un inspector ANAF au fost trimisi in judecata de procurorii DNA. Cei doi se afla in arest preventiv.

inspector ANAF, in arest preventiv dupa o ancheta DNA

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Constanta, au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv pe Mihai Perifan, sef al Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Constanta, sub acuzatia de dare de mita si Damu Fudulea, inspector in cadrul ANAF Directia Generala Antifrauda pentru vanzarea de informatii si luare de mita.

Fostul sef ANI, Horia Georgescu, trimis in judecata pentru trei fapte de abuz in serviciu in dosarul ANRP. NU a luat mita!

Fostul sef ANI, Horia Georgescu, trimis in judecata pentru trei fapte de abuz in serviciu. El NU a luat mita. intre cei care au luat mita figureaza fostul vicepresedinte al ANRP, Theodor Nicolescu. DNA i-a trimis in judecata pe inculpatii ZAAROUR INGRID, IUORAS MIHNEA-REMUS, MARKO ATTILA-GABOR, POPA-MOCANU INGRID-LUCIANA, BACIU REMUS-VIRGIL, CANANGIU CONSTANTIN-CATALIN, NICOLESCU THEODOR-CATALIN si GEORGESCU HORIA, membrii ai Comisiei Centrale la ANRP pentru ca au aprobat despagubiri uriase, supraevaluate. Dintre ei, Theodor Nicolescu , fost vicepresedinte ANRP a cerut si primit mita.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,252 seconds )