Libnet.ro
UNICEF

19:30

Seful OPC Constanta a fost trimis in judecata de DNA pentru dare de mita

Adevărul Adevărul,
Seful OPC Constanta a fost trimis in judecata de DNA pentru dare de mita

Seful Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Constanta, Mihai Perifan, si un inspector ANAF au fost trimisi in judecata de procurorii DNA. Cei doi se afla in arest preventiv. continuă pe Adevărul

Barbatul care a ucis o tanara din Medias si apoi a incercat sa se sinucida a fost trimis in judecata pentru omor calificat

Mediseanul care a ucis o tanara la inceputul lunii martie si apoi a incercat sa-si ia viata a fost trimis in judecata pentru omor calificat.

Lotul ANRP, trimis in judecata de DNA. Printre cei 12 se numara fostul sef ANI, Horia Georgescu si deputatii Theodor Nicolescu si Marko Attila. Prejudiciul este estimat de procurori la 305 mil. lei. Confiscare speciala de 6,2 mil. lei de la Theodor Nicul

Directia Nationala Anticoruptie a decis trimiterea in judecata a opt persoane care au facut parte din Comisia Centrala din cadrul Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor ANRP), si a patru persoane care aveau calitatea de experti evaluatori autorizati.

DNA. Denunturile lui Dorin si Alin COCOS in dosarul despagubirilor de la ANRP in care a fost trimis in judecata fostul sef ANI si alti 11 inculpati

DNA a trimis spre judecare un alt dosar cu despagubiri de la ANRP, in care printre inculpati se afla si fostul sef ANI, Horia Georgescu. in acest dosar sesizarea a fost facuta de Guvernul Ponta in ianuarie 2015, avand la baza un raport al Curtii de Conturi. Horia Georgescu NU a savarsit infractiunile in calitate de sef ANI, ci anterior numirii sale pe aceasta functie. DNA a trimis in judecata si alte doua dosare cu despagubiri nelegale, supraevaluate, la ANRP, in care a figurat ca inculpat si Alina Bica, fosta sefa a DIICOT, prietena Elenei Udrea. intre probele din dosar, in afara de documentele Curtii de Conturi, de expetize, exista si multe denunturi. intre ele, sunt si denunturile lui Dorin si Alin Cocos, beneficiari ai unor sume de milioane de euro din astfel de despagubiri.

Directori din CFR Calatori, trimisi in judecata de DNA pentru coruptie

Alexandru Gavris, director de tractiune in cadrul CFR Calatori, Gabriel Protopopu, director general si Daniel Cosmineanu, sef Birou Aprovizionare, alaturi de alte douasprezece persoane, au fost trimisi in judecata de procurorii anticoruptie. Acestia sunt acuzati ca ar fi prejudiciat societatea de stat cu peste doua sute de mii de lei.

Darius Valcov, adus la DNA pentru noi audieri

Fostul ministru de Finante Darius Valcov a fost la sediul DNA, unde a stat doar aproximativ o jumatate de ora. Valcov este arestat preventiv, fiind acuzat de trafic de influenta pentru ca ar fi.

Sef OPC Constanta si inspector ANAF, trimisi in judecata, in arest preventiv

Procurorii DNA l-au trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pe Mihai Perifan, sef al Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Constanta, pentru savarsirea infractiunii de dare de mita.

Mircea Ardelean este trimis in judecata intr-un nou dosar. Fostul sef al finantelor satmarene s-a compromise pentru niste platouri cu mancare

Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata a fostului sef al Finantelor din Satu Mare, Mircea Ardelean, intr-un nou dosar dupa ce in data de 10 februarie 2015, Ardelean a fost trimis in judecata, fiind acuzat de abuz in serviciu si luare de mita.

Elena Udrea a fost adusa din nou la DNA pentru o noua runda de audieri in dosarul Gala Bute (VIDEO)

Elena Udrea a fost adusa din arest din nou la DNA, miercuri, pentru o noua runda de audieri in dosarul Gala Bute, informeaza B1 TV. Audierile vor ajunge direct pe masa judecatorilor, care vineri au de luat o.

Elena Udrea a fost adusa din nou la DNA pentru o noua runda de audieri in dosarul Gala Bute. Avocatul Marius Striblea: Vrem sa demontam acuzatiile care i s-au adus (VIDEO)

Elena Udrea a fost adusa din arest din nou la DNA, miercuri, pentru o noua runda de audieri in dosarul Gala Bute, informeaza B1 TV. Audierile vor ajunge direct pe masa judecatorilor, care vineri au de luat o.

DNA, o noua lovitura pentru Elena Udrea. A fost extinsa urmarirea penala pentru spalare de bani

Update 17. 15 - A fost extinsa urmarirea penala pentru spalare de bani si s-a pus in actiune si urmarirea penala pentru o presupusa fapta de spalare de bani, cum ca presupusii bani din presupusa fapta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )