Libnet.ro
UNICEF

08:00

Sefa DIICOT a fost ARESTATA pentru 30 de zile. Alina Bica s-a predat in aceasta dimineata

Antena3 Antena3,
Sefa DIICOT a fost ARESTATA pentru 30 de zile. Alina Bica s-a predat in aceasta dimineata

Sefa DIICOT, Alina Bica, a fost arestata, sambata dimineata, de instanta suprema, in dosarul de coruptie in care este cercetata pentru abuz in serviciu, dupa despagubirea acordata pentru un teren. continuă pe Antena3

Alina Bica, arestata pentru 30 de zile, si-a dat DEMISIA de la conducerea DIICOT

Alina Bica, arestata preventiv intr-un dosar in care este acuzata de abuz in serviciu, si-a dat demisia din functia de procuror-sef al DIICOT. Bica a fost arestata preventiv, sambata dimineata, pentru 30 de.

Alina Bica, arestata pentru 30 de zile

ACTUALIZARE 11:00 inalta Curte de Casatie si Justitie a decis azi ca Alina Bica, procuror sef al DIICOT, sa fie arestata preventiv pentru 30 de zile, intr-un dosar in care este acuzata de DNA de savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, potrivit surselor din presa. * CSM s-a razgandit si a incuviintat arestarea preventiva a Alinei Bica * DNA cere aviz pentru arestarea deputatului Marko Attila * Kovesi: Dosarul Bica nu a fost deschis ca urmare a unui conflict personal sau institutional.

Presa straina: Arestarea Alinei Bica, o ironie! Sefa Crimei organizate, arestata pentru coruptie

Arestarea Alinei Bica este dezbatura pe larg si in presa internationala. Jurnalistii straini vorbesc despre ironia faptului ca sefa structurii antimafie a fost arestata pentru fapte de coruptie si practici.

Alina Bica, sefa DIICOT, arestata pentru 30 de zile

ACTUALIZARE 19:00 Udrea sustine ca nu are nicio implicare in dosar, care il vizeaza si pe Dorin Cocos Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Elena Udrea, a scris azi pe pagina sa de Facebook ca nu are nicio implicare in dosarul retrocedarilor supraevaluate care il vizeaza pe fostul sau sot Dorin Cocos si pe procurorul-sef al DIICOT, Alina Bica. * DNA cere aviz pentru arestarea deputatului Marko Attila.

Alina Bica, procurorul-sef DIICOT, arestata preventiv pentru 30 de zile

Sefa DIICOT, Alina Bica, a fost arestata, sambata dimineata, de instanta suprema, in dosarul de coruptie in care este cercetata pentru abuz in serviciu, dupa despagubirea acordata pentru un teren supraevaluat din Capitala de o comisie de la ANRP din care procurorul a facut parte. Alina Bica s-a predat politistilor.

Sefa DIICOT, afaceri suspecte cu Dorin Cocos. Alina Bica ar fi primit un teren in Snagov pe care l-a vandut, bani ajungand si la Cocos

Sefa DIICOT Alina Bica ar fi primit, prin interpusi, un teren in Snagov, pe care ulterior l-ar fi vandut, iar o parte din bani ar fi ajuns la Dorin Cocos, pentru inlesnirea aprobarii de catre comisia din ANRP a.

Fostul prefect al Buzaului, Paul Beganu, a fost retinut pentru 30 de zile

Magistratii Curtii de Apel Ploiesti l-au trimis in arest preventiv, pentru 30 de zile, pe fostul prefect de Buzau, Paul Beganu. De asemenea, au mai fost retinuti si ceilalti membri ai gruparii: inginerul Ion Irimia de la Directia Silvica, afaceristul Gheorghe Ceteras si avocatul sau, Cosmin Vasile in timp ce judecatorul Neculae Toader, cel care a dat decizia abuziva in favoarea afaceristului din Tandarei, va fi cercetat sub control judiciar.

Sefa DIICOT, Alina Bica, a fost arestata preventiv in dosarul despagubirii de la ANRP

Sefa DIICOT, Alina Bica, a primit mandat de arestare preventiva, pentru 30 de zile, sambata dimineata, de la instanta suprema, in dosarul de coruptie in care este cercetata pentru abuz in serviciu, dupa despagubirea acordata pentru un teren supraevaluat din Capitala de o comisie de la ANRP din care procurorul a facut parte. Decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie nu este definitiva si poate fi contestata la aceeasi instanta.

Alina Bica a fost arestata preventiv pentru 30 de zile in dosarul in care este cercetata pentru abuz in serviciu

Sefa DIICOT, Alina Bica, a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, sambata dimineata, de instanta suprema, in dosarul de coruptie in care este cercetata pentru abuz in serviciu, dupa despagubirea.

Alina Bica a fost arestata preventiv pentru 30 de zile in dosarul in care este cercetata pentru abuz in serviciu (VIDEO)

Sefa DIICOT, Alina Bica, a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, sambata dimineata, de instanta suprema, in dosarul de coruptie in care este cercetata pentru abuz in serviciu, dupa despagubirea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2465 seconds )