Libnet.ro
UNICEF

21:01

Sefa Directiei IT din ANAF, Ancuta Macovei, a fost trimisa in judecata de procurorii DNA, pentru luare de mita

Hotnews Hotnews,
 Sefa Directiei IT din ANAF, Ancuta Macovei, a fost trimisa in judecata de procurorii DNA, pentru luare de mita

Procurorii DNA au trimis-o marti in judecata pe sefa Directiei IT din ANAF, Ancuta Anda Macovei in prezent suspendata din functie), sub acuzatia de luare de mita in forma continuata. Potrivit procurorilor, aceasta a primit mita 1 milion de euro pentru a favoriza doua firme sa castige o licitatie. continuă pe Hotnews

Sefa Directiei IT din ANAF a fost trimisa in judecata pentru luare de mita

Ancuta Anda Macovei, director al Directiei Tehnologia Informatiei, Comunicatii si Statistica Vamala din cadrul Autoritatii Nationale a Vamilor la data faptelor, in prezent director suspendat al aceleiasi structuri din cadrul ANAF, a fost trimisa in judecata, marti, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru luare de mita.

Sefa Directiei IT din ANAF, trimisa in judecata de DNA pentru luare de mita

Ancuta Anda Macovei, fost director al Directiei Tehnologia Informatiei, Comunicatii si Statistica Vamala din cadrul Autoritatii Nationale a Vamilor la data faptelor, in prezent director suspendat al aceleiasi structuri din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), a fost trimisa in judecata astazi de procurorii anticoruptie pentru savarsirea infractiunii de luare de mita in forma continuata, informeaza Directia Nationala Anticoruptie DNA) prin intermediul unui comunicat de presa.

Fosta sefa a Directiei IT din cadrul ANAF a fost trimisa in judecata pentru ca ar fi primit mita 1 milion de euro

Seful Directiei IT din cadrul ANAF, Ancuta Anda Macovei, a fost trimisa in judecata, in stare de arest la domiciliu, pentru luare de mita in forma continuata. Fapta a fost comisa pe vremea cand detinea aceeasi functie in cadrul Autoritatii Nationale a Vamilor si ar fi pretins de la doi oameni de afaceri 25% din valoarea unor contracte de mentenanta software.

Sefa Directiei IT din ANAF, trimisa in judecata pentru luare de mita

Ancuta Anda Macovei, director al Directiei Tehnologia Informatiei, Comunicatii si Statistica Vamala din cadrul Autoritatii Nationale a Vamilor la data faptelor, in prezent director suspendat al.

Suspectul triplei crime din Satu Mare a fost retinut: Detalii socante despre identitatea sa si felul in care a fost prins

Principalul suspect al triplei crime din Satu Mare a fost retinut marti, informeaza gazetanord-vest. ro. Este vorba despre fiul victimelor, Razvan Rentea, care a fost ridicat de politisti si procurori.

Suspectul triplei crime din Satu Mare a fost retinut: Detalii socante despre identitatea sa si felul in care a fost prins (VIDEO)

Principalul suspect al triplei crime din Satu Mare a fost retinut marti, informeaza gazetanord-vest. ro. Este vorba despre fiul victimelor, Razvan Rentea, care a fost ridicat de politisti si procurori.

in urma unui incident armat, un mall din New York a fost evacuat

In urma unui incident armat in regiunea Hudson Valley, un mall din New York a fost evacuat luni, iar cel putin doua persoane au fost ranite. Incidentul a avut loc in apropierea unui magazin din.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )