Libnet.ro
UNICEF

18:00

Sefa Directiei IT din ANAF, trimisa in judecata pentru luare de mita

Antena3 Antena3,
Sefa Directiei IT din ANAF, trimisa in judecata pentru luare de mita

Ancuta Anda Macovei, director al Directiei Tehnologia Informatiei, Comunicatii si Statistica Vamala din cadrul Autoritatii Nationale a Vamilor la data faptelor, in prezent director suspendat al. continuă pe Antena3

Sefa Directiei IT din ANAF, Ancuta Macovei, a fost trimisa in judecata de procurorii DNA, pentru luare de mita

Procurorii DNA au trimis-o marti in judecata pe sefa Directiei IT din ANAF, Ancuta Anda Macovei in prezent suspendata din functie), sub acuzatia de luare de mita in forma continuata. Potrivit procurorilor, aceasta a primit mita 1 milion de euro pentru a favoriza doua firme sa castige o licitatie.

Sefa Directiei IT din ANAF, trimisa in judecata de DNA pentru luare de mita

Ancuta Anda Macovei, fost director al Directiei Tehnologia Informatiei, Comunicatii si Statistica Vamala din cadrul Autoritatii Nationale a Vamilor la data faptelor, in prezent director suspendat al aceleiasi structuri din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), a fost trimisa in judecata astazi de procurorii anticoruptie pentru savarsirea infractiunii de luare de mita in forma continuata, informeaza Directia Nationala Anticoruptie DNA) prin intermediul unui comunicat de presa.

Sefa Directiei IT din ANAF a fost trimisa in judecata pentru luare de mita

Ancuta Anda Macovei, director al Directiei Tehnologia Informatiei, Comunicatii si Statistica Vamala din cadrul Autoritatii Nationale a Vamilor la data faptelor, in prezent director suspendat al aceleiasi structuri din cadrul ANAF, a fost trimisa in judecata, marti, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru luare de mita.

Fost consilier al primarului Andrei Chiliman, trimis in judecata pentru luare de mita

Robert Grigorescu, fost consilier personal al primarului Sectorului 1 Bucuresti, Andrei Chiliman, a fost astazi trimis in judecata de catre procurorii anticoruptie pentru savarsirea a doua infractiuni de luare de mita, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Fosta sefa a Directiei IT din cadrul ANAF a fost trimisa in judecata pentru ca ar fi primit mita 1 milion de euro

Seful Directiei IT din cadrul ANAF, Ancuta Anda Macovei, a fost trimisa in judecata, in stare de arest la domiciliu, pentru luare de mita in forma continuata. Fapta a fost comisa pe vremea cand detinea aceeasi functie in cadrul Autoritatii Nationale a Vamilor si ar fi pretins de la doi oameni de afaceri 25% din valoarea unor contracte de mentenanta software.

Harvey Weinstein, dat in judecata pentru trafic sexual la Festivalul de Film de la Cannes

Producatorul hollywoodian Harvey Weinstein a fost dat in judecata de o actrita aspiranta care il acuza de trafic sexual la editia din 2004 a Festivalului de Film de la Cannes. Potrivit.

Cati bani va primi Robert Mugabe din partea statului Zimbabwe pentru ca a demisionat

Robert Mugabe, care a demisionat din functia de presedinte al statului Zimbabwe, a negociat o intelegere inainte de a renunta la putere, urmand sa primeasca zece milioane de dolari si un salariu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )