Libnet.ro
UNICEF

08:30

Sefa FMI: Exista riscuri serioase de recesiune in zona euro, daca nu se iau masuri pentru stimularea cresterii economice

Adevărul Adevărul,
Sefa FMI: Exista riscuri serioase de recesiune in zona euro, daca nu se iau masuri pentru stimularea cresterii economice

Directorul general al Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, a avertizat, joi, ca in zona euro exista riscuri serioase de reintrare in recesiune, daca nu se iau masuri concrete pentru stimularea cresterii economice, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Sefa FMI: Exista riscuri serioase de recesiune in zona euro, daca nu se iau masuri concrete pentru stimularea cresterii economice

Directorul general al Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, a avertizat, joi, ca in zona euro exista riscuri serioase de reintrare in recesiune, daca nu se iau masuri concrete pentru stimularea cresterii economice, relateaza AFP.

Lagarde: in zona euro exista riscuri serioase de recesiune

In zona euro exista riscuri serioase de reintrare in recesiune, daca nu se va face nimic pentru stimularea cresterii economice lente, a avertizat azi directorul general al FMI, Christine Lagarde, cu ocazia adunarii generale a institutiei financiare care are loc la Washington, transmite AFP.

Christine Lagarde: in zona euro exista riscuri serioase de recesiune

In zona euro exista riscuri serioase de reintrare in recesiune, daca nu se va face nimic pentru stimularea cresterii economice lente, a avertizat joi directorul general al FMI, Christine Lagarde, cu ocazia .

Sefa FMI, Christine Lagarde, avertizeaza ca exista in jur de 40% posibilitatea ca zona euro sa reintre in recesiune

Sefa FMI, Christine Lagarde, a avertizat joi ca exista in jur de 40% posibilitatea ca zona euro sa reintre in recesiune. Lagarde a facut aceasta declaratie intr-o conferinta de presa premergatoare reuniunii anuale a FMI si Bancii.

FMI estimeaza la 40% posibilitatea ca zona euro sa reintre in recesiune

Directorul general al Fondului Monetar International, Christine Lagarde, a avertizat joi ca exista in jur de 40% posibilitatea ca zona euro sa reintre in recesiune, informeaza agentia EFE. Lagarde a facut.

FMI a redus estimarea de crestere economica in zona euro pentru 2014 si 2015

FMI a redus estimarea de crestere economica a zonei euro pentru 2014 si 2015, ingrijorat ca regiunea va continua sa se confrunte cu o inflatie scazuta si un nivel ridicat al somajului. Fondul Monetar.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )