Libnet.ro
UNICEF

06:30

Sefii unei firme din Bacau, judecati dupa ce au primit 10.000 de euro pentru a interveni intr-o licitatie publica

Adevărul Adevărul,
Sefii unei firme din Bacau, judecati dupa ce au primit 10.000 de euro pentru a interveni intr-o licitatie publica

Administratorul si directorul unei firme galatene au fost trimisi in judecata dupa ce, in urma castigarii unei licitatii in asociere cu o alta societate, i-ar fi cerut administratorului acesteia 10. 000 de euro, pentru a influenta persoane dinConsiliul National de Solutionare a Contestatiilor CNSC),care urmau sa analizeze o contestatie, potrivit DNA. continuă pe Adevărul

Conducerea unei firme din Galati, trimisa in judecata de DNA, pentru trafic de influenta ...

Administratorul si directorul unei firme din Galati au fost trimisi in judecata de procurorii DNA pentru trafic de influenta, privind un contract de lucrari la reabilitarea Statiei de tratare apa Caraboaia. Conform rechizitoriului procurorilor,Compania Regionala de Apa Bacau avand ca actionari persoane juridice, respectiv unitati administrativ teritoriale de pe raza judetului Bacau) a organizat, in cursul anului 2012, o licitatie pentru atribuirea contractului de lucrari Reabilitarea .

Iasi: Un bebelus a murit din cauza racelii, dupa ce a fost dus la spital prea tarziu

Un bebelus de cinci luni a murit la Spitalul de Copii Sfanta Maria din Iasi, din cauza unei raceli puternice, dupa ce parintii l-au adus prea tarziu la unitatea sanitara, in timp ce alti doi copii ai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )