Libnet.ro
UNICEF

05:30

Seful ANAF, chemat la Guvern pentru o discutie cu vicepremierul Ciolacu despre incasari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Seful ANAF, chemat la Guvern pentru o discutie cu vicepremierul Ciolacu despre incasari

ACTUALIZARE 14:43 Tudose, despre intalnirea cu seful ANAF: Avem in vedere inlocuirea tuturor celor care nu-si fac treaba Premierul Mihai Tudose a declarat, astazi, la Primaria Capitalei, ca va participa macar din politete la intalnirea de la Palatul Victoria, unde presedintele ANAF, Bogdan Stan a fost chemat la discutii de catre vicepremierul Marcel Ciolacu, prim-ministrul afirmand ca are in vedere inlocuirea tuturor celor care nu-si fac treaba. ----- Presedintele ANAF, Bogdan Stan, a fost convocat, astazi, la Guvern, de catre vicepremierul Marcel Ciolacu pentru a discuta despre incasarile la bugetul de stat, dar si de alte proiecte ale Agentiei, au declarat surse oficiale. continuă pe Ziarul Bursa

Seful ANAF, chemat la Guvern pentru o discutie cu vicepremierul Ciolacu despre incasari

Presedintele ANAF, Bogdan Stan, a fost convocat, astazi, la Guvern, de catre vicepremierul Marcel Ciolacu pentru a discuta despre incasarile la bugetul de stat, dar si de alte proiecte ale Agentiei, au declarat surse oficiale.

Seful Fiscului, chemat de urgenta la Guvern

Seful Fiscului, Bogdan Stan, a fost chemat de urgenta la guvern de premierul Mihai Tudose. in conferinta de presa, Mihai Tudose a declarat ca va da afara pe oricine nu-si face treaba. Premierul Mihai.

Seful ANAF a primit sarcini noi de la Tudose, nemultumit de incasarile slabe la buget

Premierul Mihai Tudose este nemultumit de incasarile ANAF, mai ales in privinta colectarii TVA, potrivit unor surse guvernamentale. Tudose i-a dat sefului ANAF, Bogdan Stan, mai multe sarcini pentru cresterea incasarilor, iar la finalul acestei saptamani e programata o intalnire a celor doi.

Subiectele zilei:Premierul Mihai Tudose, la al doilea plagiat. A copiat intr-o carte scoasa de Academia SRI; Cine sunt locotenentii trimisi de Dragnea in Guvern pentru a-l supraveghea pe Mihai Tudose; Primul parc natural urban din Romania ne asteapta

G20: Summit plin de contradictii. e 7 si 8 iulie se intalnesc la Hamburg sefii de stat si de guvern ai celor mai prospere tari din lume. Angela Merkel va. Secta craniilor din cel mai vechi templu din lume. Locuitorii din Gobekli Tepe se dadeau in vant dupa sculptarea de oameni fara cap in.

CTP: Toader a ramas in guvern pentru a o DEMITE pe Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a lansat, luni, un atac extrem de dur la adresa Laurei Codruta Kovesi, si a anuntat ca a sesizat CSM pentru a face o ancheta privind felul in care sunt conduse DNA si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2518 seconds )