Libnet.ro
UNICEF

07:30

Seful Fiscului, chemat de urgenta la Guvern

Antena3 Antena3,
Seful Fiscului, chemat de urgenta la Guvern

Seful Fiscului, Bogdan Stan, a fost chemat de urgenta la guvern de premierul Mihai Tudose. in conferinta de presa, Mihai Tudose a declarat ca va da afara pe oricine nu-si face treaba. Premierul Mihai. continuă pe Antena3

Seful ANAF, chemat la Guvern pentru o discutie cu vicepremierul Ciolacu despre incasari

ACTUALIZARE 14:43 Tudose, despre intalnirea cu seful ANAF: Avem in vedere inlocuirea tuturor celor care nu-si fac treaba Premierul Mihai Tudose a declarat, astazi, la Primaria Capitalei, ca va participa macar din politete la intalnirea de la Palatul Victoria, unde presedintele ANAF, Bogdan Stan a fost chemat la discutii de catre vicepremierul Marcel Ciolacu, prim-ministrul afirmand ca are in vedere inlocuirea tuturor celor care nu-si fac treaba. ----- Presedintele ANAF, Bogdan Stan, a fost convocat, astazi, la Guvern, de catre vicepremierul Marcel Ciolacu pentru a discuta despre incasarile la bugetul de stat, dar si de alte proiecte ale Agentiei, au declarat surse oficiale.

Seful ANAF, chemat la Guvern pentru o discutie cu vicepremierul Ciolacu despre incasari

Presedintele ANAF, Bogdan Stan, a fost convocat, astazi, la Guvern, de catre vicepremierul Marcel Ciolacu pentru a discuta despre incasarile la bugetul de stat, dar si de alte proiecte ale Agentiei, au declarat surse oficiale.

Decizia-surpriza luata de Mihai Tudose. L-a chemat DE URGENTA la Guvern

Seful Fiscului, Bogdan Stan, a fost chemat de urgenta la guvern de premierul Mihai Tudose. in conferinta de presa, Mihai Tudose a declarat ca va da afara pe oricine nu-si face treaba. Premierul Mihai.

Relatie tensionata Tudose - Dragnea. Premierul ia in calcul sa-l schimbe pe seful Fiscului, care a fost chemat la Guvern / Dragnea se opune - surse

Relatia dintre premierul Mihai Tudose si seful sau de partid, Liviu Dragnea, s-a tensionat rapid. La doar sase zile de la investirea guvernului, Tudose s-a contrat cu Dragnea pe tema Fiscului, potrivit unor surse din PSD. Tudose ar lua in calcul schimbarea sefului ANAF, Bogdan Stan, pentru ca e nemultumit de scaderea incasarilor bugetare, dar Dragnea s-ar opune. De altfel, Stan a fost convocat astazi la Guvern la ora 15. 00 de vicepremierul Marcel Ciolacu, potrivit ANAF, o sedinta ce ar putea fi decisiva pentru soarta sefului ANAF. UPDATE La intalnire va fi prezent si premierul Mihai Tudose.

Relatie tensionata Tudose - Dragnea. Premierul ia in calcul sa-l schimbe pe seful Fiscului, Dragnea se opune - surse

Relatia dintre premierul Mihai Tudose si seful sau de partid, Liviu Dragnea, s-a tensionat rapid. La doar sase zile de la investirea guvernului, Tudose s-a contrat cu Dragnea pe tema Fiscului, potrivit unor surse din PSD. Tudose ar lua in calcul schimbarea sefului ANAF, Bogdan Stan, pentru ca e nemultumit de scaderea incasarilor bugetare, dar Dragnea s-ar opune. De altfel, Stan a fost convocat astazi la Guvern la ora 15. 00 de vicepremierul Marcel Ciolacu, potrivit ANAF, o sedinta ce ar putea fi decisiva pentru soarta sefului ANAF.

Presedintele ANAF Bogdan Stan a fost chemat la Guvern

Presedintele ANAF, Bogdan Stan, a fost chemat miercuri dupa-amiaza la Palatul Victoria, unde urmeaza sa aiba o discutie cu vicepremierul Marcel Ciolacu pe teme incasarilor din TVA, informeaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )