Libnet.ro
UNICEF

06:00

Seful BCE Mario Draghi avertizeaza zona euro asupra riscului unei recidive a recesiunii

Hotnews Hotnews,
 Seful BCE Mario Draghi avertizeaza zona euro asupra riscului unei recidive a recesiunii

Seful Bancii Centrale Europene Mario Draghi a atentionat clar vineri liderii zonei euro ca exista riscum unei recidive a recesiunii in cazul in care nu se pot pune de acord asupra unui calendar concret de reforme si daca nu stimuleaza investitiile, relateaza EUobserver. continuă pe Hotnews

Draghi le cere liderilor din zona euro eforturi comune pentru a evita reintrarea in criza

Presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, le-a cerut vineri liderilor tarilor din zona euro sa faca un efort comun pentru a evita o reintrare in criza si a avertizat ca nu se pot limita la a astepta efectul politicilor intreprinse de altii, informeaza agentia EFE.

Cel putin 11 banci din zona euro ar fi picat testul de stres derulat de BCE

Cel putin 11 banci europene dintr-un total de 130 din zona euro nu au trecut testul de stres, derulat de catre Banca Centrala Europeana BCE), in colaborare cu Autoritatea Bancara Europeana, parte a evaluarii generale, care au verificat rezistenta.

Bloomberg: 25 de banci din zona euro nu au trecut testele Bancii Centrale Europene

Actiunile bancilor din zona euro erau vineri in scadere, traderii citand un articol publicat de Bloomberg, potrivit caruia 25 de banci din zona euro nu au trecut testele de stres derulate de Banca Centrala.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )