Libnet.ro
UNICEF

07:00

Seful Camerei de Comert Braila a murit intr-un accident rutier.

România Liberă România Liberă,
Seful Camerei de Comert Braila a murit intr-un accident rutier.

Ioan Chiriacescu, seful Camerei de Comert Braila, a murit, duminica, dupa ce masina pe care o conducea s-a ciocnit cu o cisterna. Din primele cercetari rezulta ca accidentul s-a produs dupa ce Chiriacescu nu ar fi acordat prioritate,informeaza Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Braila, agent principal Jenel Sogor, accidentul s-a produs duminica, in jurul orei 10. 40, pe drumul european E 87, in zona fostei fabrici de nutreturi concentrate din Braila. Primele . continuă pe România Liberă

Presedintele Camerei de Comert Braila a murit intr-un accident rutier, dupa ce nu a acordat prioritate, iar masina sa a fost izbita de o autocisterna

Presedintele Camerei de Comert Braila, Ioan Chiriacescu, de 63 de ani, si-a pierdut viata in urma unui accident rutier produs astazi, in jurul orei 11. Chiriacescu se afla la volanul unui autoturism Dacia Logan, iar in momentul in care a vrut sa patrunda pe soseaua de centura a municipiului nu a acordat prioritate, fiind izbit in plin de o autocisterna.

Seful Camerei de Comert Braila a murit intr-un accident rutier

Seful Camerei de Comert Braila, Ioan Chiriacescu, a murit, duminica, dupa ce masina pe care o conducea s-a ciocnit cu o cisterna, pe drumul european E 87 din Braila. Primele cercetari ale politistilor arata.

Unul dintre cei mai bogati oameni din Irlanda de Nord a murit intr-un accident de elicopter

Unul dintre cei mai bogati oameni din Irlanda de Nord a murit intr-un accident de elicopter, in Marea Britanie. Lordul Ballyedmond tocmai daduse in judecata compania care contruise elicopterul, pe motiv ca.

Doi politisti si o femeie au murit intr-un accident produs la Miercurea Ciuc

O femeie a murit, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc, dupa ce a fost lovita de o masina in care se aflau trei politisti a ajuns pe trotuar. in urma accidentului si-au pierdut viata si doi dintre.

Trei persoane, intre care doi politisti, au murit intr-un accident produs la Miercurea Ciuc

O femeie a murit, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc, dupa ce a fost lovita de o masina in care se aflau trei politisti si care a ajuns pe trotuar, iar in urma accidentului si-au pierdut viata si doi dintre politisti.

Autobuz implicat intr-un accident rutier. Trei pasageri au fost raniti

Un autobuz care transporta calatori pe un traseu local din Petrosani si un autoturism au fost implicate intr-un accident rutier intr-o intersectie din municipiu, dupa ce soferul autoturismului nu a oprit pentru a acorda prioritate de trecere.

Patru morti, intr-un accident de elicopter in Marea Britanie.

Patru persoane care se aflau la bordul unui elicopter civil au murit, dupa ce aparatul s-a prabusit joi seara, in conditii de ceata, in estul Angliei, relateaza AFP, conform Mediafax. potrivit politiei, relateaza AFP. Cele patru persoane care se aflau la bordul elicopterului au fost declarate moarte la fata locului, a anuntat politia intr-un comunicat. Citeste si: Avionul disparut Malaysia Airlines va fi cautat in Oceanul Indian Accidentul s-a produs in apropiere de Beccles, in comitatul .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )