Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seful DIPI a fost demis luni de premier. Ponta: Propunerea a venit de la ministrul de Interne, Gabriel Oprea

Adevărul Adevărul,
Seful DIPI a fost demis luni de premier. Ponta: Propunerea a venit de la ministrul de Interne, Gabriel Oprea

Seful Departamentului de Informatii si Protectie Interna DIPI) din Ministerul Afacerilor Interne MAI), secretarul de stat Gelu-Marin Oltean, a fost destituit luni printr-o decizie directa a premierului Victor Ponta, publicata in Monitorul Oficial. Ponta a declarat ca demiterea vine in urma unei propuneri primite de la ministrul Gabriel Oprea si ca nu are ce sa-i reproseze lui Oltean. MAI sustine ca seful DIPI a fost eliberat la cerere. continuă pe Adevărul

Seful DIPI a fost demis luni de premier. Ponta: propunerea a venit de la ministrul de Interne, Gabriel Oprea

Seful Departamentului de Informatii si Protectie Interna DIPI) din Ministerul Afacerilor Interne MAI), secretarul de stat Gelu-Marin Oltean, a fost destituit luni printr-o decizie directa a premierului Victor Ponta, publicata in Monitorul Oficial. Ponta a declarat ca demiterea vine in urma unei propuneri primite de la ministrul de resort, Gabriel Oprea si ca nu are ce sa-i reproseze lui Oltean.

Seful DIPI a fost demis luni de premier

Seful Departamentului de Informatii si Protectie Interna DIPI) din Ministerul Afacerilor Interne MAI), secretarul de stat Gelu-Marin Oltean, a fost destituit luni printr-o decizie directa a premierului Victor Ponta, publicata in Monitorul Oficial.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )