Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seful IPJ Caras-Severin, ridicat de procurorii DIICOT: Acesta este acuzat de evaziune fiscala

B1 B1,
Seful IPJ Caras-Severin, ridicat de procurorii DIICOT: Acesta este acuzat de evaziune fiscala

Procurorii DIICOT au efectuat, joi dimineata, o serie de perchezitii in Caras-Severin, seful IPJ fiind ridicat de oamenii legii in urma acestor descinderi. De asemenea, alte 37 de persoane vor fi duse la. continuă pe B1

Seful politiei locale Turnu-Severin, ridicat de procurorii DIICOT: Acesta este acuzat de evaziune fiscala

Procurorii DIICOT au efectuat, joi dimineata, o serie de perchezitii in Drobeta Turnu-Severin, seful politiei localeNicolae Micsoniu Citeste mai mult: adev. ro/mwlomvNicolae Micsoniu Nicolae Micsoniu.

Seful Politiei din Caras-Severin, anchetat de DIICOT.

Seful Inspectoratului de Politie Caras Severin si alte 37 de persoane sunt anchetate de DIICOT, conform B1Tv. Acuzatiile care se aduc gruparii infractionale este de evaziune fiscala. Prejudiciul nu a fost inca stabilit. Din aceasta grupare fac parte si oameni de afaceri din Mehedinti, sustin surse apropiate anchetei. Stire in curs de actualizare.

Directorul APIA Caras-Severin, trimis in judecata pentru mita si trafic de influenta.

Director Agentiei de Plati si Interventii pentru Agricultura APIA) Caras Severin, Romica Pavel Anculia a fost trimis in judecata de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru acuzatiile de trafic de influenta, complicitate la luare de mita, dar si pentru asociere in savarsirea de actiuni. Totodata, procurorii DNA l-au trimis in judecata si pe administratorul companiei Rox Impresa SRL Lugoj, Ioan Tudor Jurj, pentru dare de mita, cumparare de influenta, instigare la .

Fostul sef APIA Caras-Severin, trimis in judecata pentru mita si trafic de influenta.

Director Agentiei de Plati si Interventii pentru Agricultura APIA) Caras Severin, Romica Pavel Anculia a fost trimis in judecata de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru acuzatiile de trafic de influenta, complicitate la luare de mita, dar si pentru asociere in savarsirea de actiuni. In rechizitoriul intocmit, procurorii DNA au sustinut ca Anculia, abuzand de prerogativele functiei sale, s-a implicat in fraudarea fondurilor europene si nationale alocate prin .

Fost sef APIA Caras - Severin, trimis in judecata de DNA

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Timisoara au dispus trimiterea in judecata a lui Romica Pavel Anculia, director al Agentiei de Plati si Interventii pentru Agricultura APIA) Caras - Severin la momentul savarsirii faptelor, fiind acuzat de complicitate la infractiunea de luare de mita, trafic de influenta si asociere pentru savarsirea de infractiuni.

VIDEO Cum a ajuns soseaua Hunedoara Caras Severin sa se opreasca in padure

Un drum construit pe fonduri de la Uniunea Europeana se opreste intr-o padure, la iesirea din judetul Hunedoara spre Caras-Severin. Desi a fost considerat o investitie strategica menita sa ii scoata din izolare pe localnicii care traiesc in satele de munte din cele doua judete, in Caras-Severin nimeni nu a fost interesat de el.

Drumul care ar trebui sa lege judetul Caras Severin de Hunedoara se termina in mijlocul padurii

Drumul care ar trebui sa lege judetele Caras Severin si Hunedoara se termina in mijlocul padurii. Consiliul Judetean din Caras nu considera lucrarea prioritara, in timp ce autoritatile din Hunedoara au.

Cod Galben de vant in Caras-Severin

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni seara, o avertizare nowcasting Cod galben de ceata valabila pana la ora 2,00 in judetele Cluj si Satu Mare si de vant puternic pentru Caras-Severin.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )