Libnet.ro
UNICEF

07:30

Seful Pfizer, dezvaluire socanta despre vaccinul anti-covid-19. Spulbera tot ce s-a spus pana acum

Playtech Playtech,
Seful Pfizer, dezvaluire socanta despre vaccinul anti-covid-19. Spulbera tot ce s-a spus pana acum

Administrarea vaccinului reprezinta unul dintre instrumentele critice pentru limitarea efectelor pandemiei, alaturi de respectarea restrictiilor si a masurilor igienico-sanitare, transmit autoritatile. Desi salvator, intrebarile privitoare la acesta nu contenesc. Una dintre ele este cea legata de eficienta sa in timp. Seful Pfizer a atins acest subiect, declarand in cadrul unei conferinte ca exista o mare . continuă pe Playtech

Virgil Musta, declaratie socanta despre vaccinul anti-covid-19. Ce se va intampla pe termen lung

Medicul care lupta impotriva covid-19 si care efectueaza teste la clinica sa privata, contra sumei de 300 de lei, rupe tacerea. Virgil Musta a oferit o noua declaratie socanta despre vaccinul anti-covid-19. Acesta a explicat care sunt efectele sale pe termen lung. Virgil Musta, declaratie socanta despre vaccinul anti-covid-19 Virgil Musta, unul dintre specialistii care .

Pfizer, anunt de ultima ora despre vaccinul anti-covid-19. Specialistii au decis

Pe masura ce virusul devine mai violent, producatorii de vaccinuri reconsidera planurile de lupta. Vaccinurile de la Moderna si Pfizer-BioNTech protejeaza in mod eficient destinatarii. Dar intr-o nota ingrijoratoare, sppun specialistii, acestea sunt putin mai eficiente impotriva unei variante gasite in Africa de Sud. Vaccinurile de la Moderna si Pfizer-BioNTech functioneaza impotriva noii tulpini in .

Anunt de ultima ora despre vaccinul AstraZeneca. Dr. Adina Alberts se va bucura

A fost facut un anunt de ultima ora despre vaccinul AstraZeneca. Dr. Adina Alberts se va bucura cand va lua la cunostinta despre ce este vorba. Anunt oficial despre vaccinul de la Astra Zeneca. Cine poate face vaccinul anti-coronavirus de la aceasta companie A fost facut anuntul de ultima ora despre vaccinul AstraZeneca, anunt de .

Mit spulberat despre vaccinul anti-covid. Ce se intampla, cu adevarat, in corpul oamenilor

Este mit spulberat despre vaccinul anti-covid. S-a aflat cee ce se intampla, cu adevarat, in corpul oamenilor. Despre ce este vorba, cititi in articolul de mai jos. Unele guri sustin ca vaccinul anti-covid poate provoaca o boala grea. Anuntul ministerului Sanatatii Mit spulberat despre vaccinul anti-coronavirus, dupa ce s-a aflat ca acesta acesta nu poate .

Informatii noi despre vaccinul Moderna. De cand se pot vaccina romanii si cand se face rapelul

Vesti bune pentru romani in pandemie! Miercuri seara, Comitetul National de Coordonare a Activitatii de Vaccinare a facut anuntul mult asteptat. Asadar, Romania va incepe de la 1 februarie vaccinarea cu vaccinul dezvoltat de compania americana Moderna. De cand se pot vaccina romanii si cand se face rapelul Potrivit CNCAV, de la 1 februarie, in .

Seful Pfizer: intr-o zi, vaccinurile actuale anti-COVID vor deveni ineficiente

Vorbind la Forumul Economic Mondial Davos din 2021, Albert Bourla, CEO-ul Pfizer, a declarat ca exista o mare posibilitate ca vaccinurile sa nu mai fie eficiente in viitor. Acesta a mai spus ca ar vrea sa mareasca viteza de obtinere a unui nou ser.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2509 seconds )