Libnet.ro
UNICEF

09:30

Seful Pfizer: intr-o zi, vaccinurile actuale anti-COVID vor deveni ineficiente

Adevărul Adevărul,
Seful Pfizer: intr-o zi, vaccinurile actuale anti-COVID vor deveni ineficiente

Vorbind la Forumul Economic Mondial Davos din 2021, Albert Bourla, CEO-ul Pfizer, a declarat ca exista o mare posibilitate ca vaccinurile sa nu mai fie eficiente in viitor. Acesta a mai spus ca ar vrea sa mareasca viteza de obtinere a unui nou ser. continuă pe Adevărul

Seful Pfizer, dezvaluire socanta despre vaccinul anti-covid-19. Spulbera tot ce s-a spus pana acum

Administrarea vaccinului reprezinta unul dintre instrumentele critice pentru limitarea efectelor pandemiei, alaturi de respectarea restrictiilor si a masurilor igienico-sanitare, transmit autoritatile. Desi salvator, intrebarile privitoare la acesta nu contenesc. Una dintre ele este cea legata de eficienta sa in timp. Seful Pfizer a atins acest subiect, declarand in cadrul unei conferinte ca exista o mare .

CFR Calatori anunta ca 25 de trenuri InterRegio vor deveni trenuri Regio, fara ca orele de parcurs sa se schimbe

CFR Calatori informeaza ca, incepand cu data de 1 februarie 2021, pentru cresterea gradului de accesibilitate la calatoria cu trenul, 25 trenuri InterRegio IR) vor deveni trenuri Regio-Expres R-E), fara modificarea orariilor si a statiilor de sosiri plecari. Printre trenurile care vor fi incluse se numara unele pe relatiile: Bucuresti - Craiova, Sibiu - Timisoara - Brasov - Sibiu, Cluj - Baia Mare si Titu - Targoviste. Citeste si: Cu trenul la Sibiu? Nici gand! De ce frumosul oras din Transilvania a ajuns sa aiba legaturi feroviare jalnice in toate directiile .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )