Libnet.ro
UNICEF

18:30

Seful Sectiei de Drumuri Nationale Focsani a fost implicat intr-un accident rutier, derapand cu masina pe zapada. Surse: Paraschiv ar fi adormit la volan

România Liberă România Liberă,
Seful Sectiei de Drumuri Nationale Focsani a fost implicat intr-un accident rutier, derapand cu masina pe zapada. Surse: Paraschiv ar fi adormit la volan

Seful Sectiei de Drumuri Nationale Focsani, Marian Paraschiv a fost implicat intr-un accident ae soseaua de centura in zona Sima Beyer. Paraschiv conducea Dusterul care a intrat, in plin, intr-un Land Rover, informeaza Monitorul de Vrancea. continuă pe România Liberă

La Buzau, mai multe drumuri nationale si judetene au fost inchise iar o localitate a ramas fara curent electric

Patru drumuri nationale si 11 judetene, din Buzau, au fost inchise circulatiei publice, dupa cateva ore de la instituirea codului portocaliu. Mai multe masini ai caror soferi s-au aventurat la drum au ramas blocate in nameti si sute de case au ramas fara curent. Stire in curs de actualizare.

Traficul rutier, redeschis pe mai multe sectoare de drumuri nationale din Vaslui, Galati, Suceava si Iasi. Situatia drumurilor nationale afectate de viscol

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a anunta ca a fost deschis traficul rutier pe mai multe sectoare de drumuri nationale din judetele Vaslui, Galati, Suceava si Iasi. Situatia drumurilor nationale afectate de viscol, in articol.

UPDATE: Situatia drumurilor afectate de viscol: Miercuri dimineata sunt inchise autostrazile A2, A3 si A4 si zeci de drumuri nationale. In Braila si Constanta toate drumurile nationale sunt inchise. Punctul de frontiera Giurgiu-Ruse, inchis traficului gr

Autostrazile A2 Bucuresti-Constanta, A3 Bucuresti-Ploiesti si A4 Ovidiu-Agigea, precum si zeci de drumuri nationale sunt inchise, miercuri dimineata, din cauza zapezii si a viscolului, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Drumurile nationale pe care nu se poate circula sunt in judetele Constanta, Tulcea, Calarasi, Ialomita, Braila, Galati, Buzau, Vrancea, Ilfov, Giurgiu si Prahova. Traficului greu, dinspre Romania catre Bulgaria, e interzis prin punctul de trecere a frontierei Giurgiu - Ruse. La Vama Veche, traficul dinspre Romania catre Bulgaria e inchis complet. UPDATE: In Braila si Constanta toate drumurile nationale sunt inchise.

Doua autostrazi si 16 Drumuri Nationale inchise

A2 Bucuresti Constanta, tronsonul Lehliu-Gara Constanta, pe care ninge viscolit, A4 Ovidiu - Agigea, dar si alte 16 tronsoane de drumuri nationale sunt in continuare inchise, la ora 09. 30, din cauza zapezii si a viscolului, potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane.

VISCOLUL s-a intors! Judetul CONSTANTA este IZOLAT. 31 de tronsoane de drumuri nationale, Autostrada Soarelui si Autostrada 4, iNCHISE (VIDEO)

UPDATE: Autostrazile A2, Bucuresti Constanta, A3, Bucuresti Ploiesti si A4, Constanta Ovidiu, precum si 31 de sectoare de drumuri nationale sunt inchise din cauza viscolului.

VISCOLUL s-a intors! 31 de tronsoane de drumuri nationale, Autostrada Soarelui si Autostrada 4, iNCHISE (VIDEO)

UPDATE: Autostrazile A2, Bucuresti Constanta, A3, Bucuresti Ploiesti si A4, Constanta Ovidiu, precum si 31 de sectoare de drumuri nationale sunt inchise din cauza viscolului.

Situatia drumurilor afectate de viscol: Miercuri dimineata sunt inchise autostrazile A2, A3 si A4 si zeci de drumuri nationale. Punctele de frontiera Giurgiu-Ruse si Calafat-Vidin, inchise traficului greu. La Vama Veche traficul e inchis complet

Autostrazile A2 Bucuresti-Constanta, A3 Bucuresti-Ploiesti si A4 Ovidiu-Agigea, precum si zeci de drumuri nationale sunt inchise, miercuri dimineata, din cauza zapezii si a viscolului, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Drumurile nationale pe care nu se poate circula sunt in judetele Constanta, Tulcea, Calarasi, Ialomita, Braila, Galati, Buzau, Vrancea, Ilfov, Giurgiu si Prahova. Traficului greu, dinspre Romania catre Bulgaria, e interzis prin punctele de trecere a frontierei Giurgiu - Ruse si Calafat-Vidin. La Vama Veche, traficul dinspre Romania catre Bulgaria e inchis complet.

Situatia drumurilor afectate de viscol: Luni dimineata sunt inchise doua tronsoane ale autostrazilor A2 si A4 si patru segmente de drumuri nationale

Doua tronsoane de autostrada - A2 Bucuresti-Constanta tronsonul Lehliu-Gara - Constanta) si A4 Ovidiu-Agigea, si patru segmente de drumuri nationale sunt iinca inchise, luni dimineata, din cauza zapezii si a viscolului din ultimele zile, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Duminica dimineata mai erau inchise 16 tronsoane de drumuri nationale si Autostrada Soarelui

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, la aceasta ora, din cauza zapezii si a viscolului, sunt inchise doua tronsoane de autostrada si 16 tronsoane de drumuri nationale pe 18 segmente).

Un autobuz plin cu muncitori, implicat intr-un accident in apropiere de comuna Aricestii Rahtivani

Un atubuz care asigura transportul unor muncitori pe ruta Magureni parcul industrial de la Aricestii Rahtivani a fost implicat, marti, intr-un accident rutier soldat cu ranirea unei persoane.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )