Libnet.ro
UNICEF

08:30

Seful Vamii din Calarasi, retinut alaturi de alte 12 persoane pentru contrabanda cu motorina

B1 B1,
Seful Vamii din Calarasi, retinut alaturi de alte 12 persoane pentru contrabanda cu motorina

Procurorii DIICOT au retinut, joi, 13 persoane pentru contrabanda cu motorina, printre vinovati numarandu-se si seful vamii din Calarasi, Ion Voicu. Acesta a fost retinut pe 11 septembrie, cand poli. continuă pe B1

Seful vamii din Calarasi, RETINUT de DIICOT pentru CONTRABANDA.

Seful vamii din Calarasi, Ion Voicu, a fost retinut, joi, alaturi de alte 12 persoane, de catre Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) pentru contrabanda cu motorina, informeaza surse judiciare, informeaza Mediafax. Procurorii DIICOT au retinut 13 persoane, intre care pe seful vamii din Calarasi si alti patru vamesi. In 11 septembrie, seful vamii Calarasi, Ion Voicu, a fost luat din locuinta sa, de politisti de la Serviciul de Interventie .

Seful vamii din Calarasi, retinut de DIICOT pentru contrabanda

Seful vamii din Calarasi, Ion Voicu, a fost retinut, joi, alaturi de alte 12 persoane, de catre Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) pentru contrabanda cu motorina, informeaza surse judiciare citate de Mediafax.

Seful vamii din Calarasi, retinut de DIICOT pentru contrabanda cu motorina

Ion Voicu, seful vamii din Calarasi, a fost retinut, joi, alaturi de alte patru persoane, de catre Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism pentru contrabanda cu.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )