Libnet.ro
UNICEF

05:00

Senat: Defaimarea insemnelor nationale se pedepseste cu trei ani de inchisoare

Adevărul Adevărul,
Senat: Defaimarea insemnelor nationale se pedepseste cu trei ani de inchisoare

Senatul a adoptat tacit proiectul de lege pentru introducerea in noul Cod Penal a pedepselor pentru dispretul manifestat fata de insemnele nationale ale Romaniei. Prin dispret se intelege defaimare, lipsa de consideratie sau de stima. continuă pe Adevărul

Legea privind defaimarea insemnelor Romaniei, adoptata tacit de Senat

Propunerea legislativa care prevede inchisoare de la un an pana la 3 ani pentru ofensa adusa insemnelor nationale a fost adoptata tacit, marti, de Senat, ca urmare a termenului depasit de dezbatere si vot.

Senatorii au adoptat tacit proiectul care pedepseste cu inchisoare ofensa adusa insemnelor nationale

Senatorii au adoptat tacit propunerea legislativa de modificare a Codului Pernal care prevede inchisoare de la unu la trei ani pentru ofensa adusa insemnelor autoritatii si simbolurilor nationale. Astfel, proiectul va merge la Camera Deputatilor, care este for decizional.

Initiativa legislativa aprobata tacit de Senat: 3 ani de inchisoare pentru cei care adus ofensa insemnelor nationale (VIDEO)

Extremistii s-ar putea gandi in curand de 2 ori inainte de a ponegri insemnele nationale. Proiectul care prevede inchisoare de pana la 3 ani pentru ofensa adusa.

O gradinita din Bistrita functioneaza, de trei ani, fara autorizatie

O gradinita din municipiul Bistrita a fost amendata de Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului CJPC) Bistrita-Nasaud cu suma de 4. 000 de lei, pe motiv ca functioneaza fara autorizatie, desi gradinita a fost deschisa in urma cu trei ani. Mai mult, au gasit alimente care nu aveau inscriptionate date privind producatorul si termenele de valabilitate.

Senatul a adoptat tacit proiectul de lege privind defaimarea insemnelor Romaniei

Propunerea legislativa a PSD privind introducerea pedepsei cu inchisoarea de la 1 pana la 3 ani pentru ofensa la adresa insemnelor Romaniei a fost adoptat tacit de Senat, informeaza.

Avocata din Baroul Dambovita, condamnata la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru trafic de influenta

O avocata din cadrul Baroului Dambovita a fost condamnata, pe fond, la o pedeapsa de trei ani de inchisoare cu suspendare intr-un dosar in care este acuzata ca a pretins si primit bani pentru a determina un judecator sa pronunte o anumita solutie intr-un dosar.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )