Libnet.ro
UNICEF

22:00

Senator PNL: Ponta si-a bagat picioarele in ele de fonduri europene; e o crima impotriva economiei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Senator PNL: Ponta si-a bagat picioarele in ele de fonduri europene; e o crima impotriva economiei

Senatorul PNL Cristian Bodea sustine ca Victor Ponta a fost asa de ocupat cu acea crestere economica pe care nu o simte nimeni incat si-a bagat picioarele in ele de fonduri UE, intrucat Guvernul nu a semnat Acordul de parteneriat cu CE prin. continuă pe Wall-Street Ro

Senator PNL: Victor Ponta si-a bagat picioarele in ele de fonduri europene. Este o crima impotriva economiei Romaniei

Senatorul PNL Cristian Bodea sustine ca premierul Victor Ponta a fost asa de ocupat cu acea crestere economica pe care nu o simte nimeni incat si-a bagat picioarele in ele de fonduri UE, astfel incat.

Senator PNL: Propun schimbarea lui Antonescu cu Tariceanu.

Senatorul PNL Sorin Iliesiu propune schimbarea din functia de presedinte al PNL a lui Crin Antonescu si inlocuirea cu fostul premier Calin Popescu Tariceanu, care sa fie candidat la prezidentiale sau candidat pentru functia de premier din partea USL. Iliesiu a declarat pentru Mediafax ca a facut propunerea inlocurii lui Antonescu cu Tariceanu in sedinta de grup a senatorilor PNL, insa nu a discutat anterior cu fostul premier. Motivul esential este faptul ca de peste o saptamana Romania se .

Senator PNL: Crin Antonescu va face ALIANTA cu Basescu

Senatorul liberal Sorin Iliesiu face acuzatii grave referitor la legaturile dintre liderul PNL Crin Antonescu si presedintele Traian Basescu. Potrivit acestuia, Crin Antonescu ar intentiona o viitoare alianta.

USL, inca un pas spre ruptura. Doi inteirmari PSD pe locurile PNL: Ponta, la Finante. ...

UPDATE Mai multi lideri ai PNL au sosit miercuri la sediul partidului, inaintea conferintei de presa anuntate de catre presedintele PNL, Crin Antonescu, in urma unui nou esec in negocierile din USL. La sediul PNL au ajuns mai multi lideri liberali, intre care Daniel Chitoiu, Teordor Atanasiu, George Scutaru, Cristina Pocora, Alina Gorghiu si Eduard Hellvig. Premierul Victor Ponta va prelua postul de ministru interimar al Finantelor, iar Constantin Nita PSD) va fi ministru .

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )