Libnet.ro
UNICEF

05:00

Senatorii au respins propunerea legislativa pentru reducerea numarului de parlamentari la 300

România Liberă România Liberă,
Senatorii au respins propunerea legislativa pentru reducerea numarului de parlamentari la 300

Propunerea legislativa care prevede reducerea numarului de parlamentari la 300, in conformitate cu rezultatele referendumului din 2009, a fost respinsa, marti, de Senat, informeaza Agerpres. continuă pe România Liberă

Senatul a respins proiectul de lege pentru reducerea numarului de parlamentari la 300

Senatul a respins marti, in plen, propunerea legislativa a deputatului PMP Eugen Tomac privind modificarea normei de reprezentare in cele doua Camere ale Parlamentului, astfel incat numarul total de parlametari sa fie de 300, in acord cu rezultatele referendumului din 2009, informeaza Agerpres.

Senatul a respins propunerea legislativa pentru reducerea numarului de parlamentari

Senatul, in sedinta plenului de marti, a respins propunerea legislativa care prevedea modificarea normei de reprezentare in cele doua Camere ale Parlamentului, astfel incat numarul total de.

Senatul a respins reducerea numarului de parlamentari la 300

Plenul Senatului a respins proiectul de lege initiat de PMP, care prevedere reducerea numarului de parlamentari la 300, conform cu rezultatul Referendumului.

Senatorii au respins reducerea numarului de parlamentari la 300, asa cum au votat romanii la referendumul din 2009

Senatorii au respins, marti, propunerea legislativa de reducere a numarului de parlamentari la 300, in acord cu rezultatele referendumului din 2009. Potrivit actului normativ propus, norma de reprezentare.

Razvan Mironescu, propunerea PNL pentru Primaria Sectorului 6: Ma bazez in proportie de 70% pe prezenta in strada. Nu cred ca este oportuna venirea lui Munteanu la astfel de actiuni

Razvan Mironescu, propunerea PNL pentru Primaria Sectorului 6, se delimiteaza de Marian Munteanu, nominalizarea aceluiasi partid pentru Primaria Generala, informeaza Mediafax. Campania mea este.

DNA a respins propunerea de cautiune propusa de Ghita

Procurorii Directiei Nationale Anticorupie au respins, luni, propunerea depusa de Sebastian Ghita privind cautiunea, dupa ce au evaluat garantiile depuse de parlamentar.

Macovei a declarat ca Bucurestiul ar ajunge in iad cu Marian Munteanu primar si ca propunerea PNL pentru Primaria Capitalei este o rusine

Cu Marian Munteanu Primar General, Bucurestiul ar ajunge in iad, a sustinut Monica Macovei, presedintele M10, potrivit Agerpres. Aceasta a mai declarat ca propunerea PNL este o rusine. intrebata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )